lördag 24 augusti 2013

Det lönar sig att sova länge


Efter en nästan tre timmar lång förmiddagslur kan man ibland belönas med en helt nysydd klänning av mamman som så plötsligt och otippat fick massa tid bakom symaskinen.

15 kommentarer:

 1. Men åh så söt!
  Något sånt borde jag ju ha sytt nu. Fick ensamtid hemma och började sy värsta avancerade klänningen till lilla L... men det blev nog lite för mycket känner jag efter så långt uppehåll från maskinen. Den där var verkligen fin! Eget mönster?

  SvaraRadera
 2. söt... och de där sovstunderna kan man ju sakna, nu är det fullt ös jämt tyckr jag. Fast ibland gömmer jag mej i syrummet, och då är det ingen som hittar mej på ett tag...! :-)

  SvaraRadera
 3. Men åh vilken fin bild! Jättesöt klänning på jättefin unge.

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bild! Och fin klänning :)

  SvaraRadera
 5. Okej, nu är jag besviken! Jag tog en tupplur på en trekvart och inte väntade en sådan här stilig klänning på mig när jag vaknade...!!

  SvaraRadera
 6. Jättesöt klänning på gulligt barn! Här hemma är det ingen som sover längre... så det blir inte mycket sytt för min del nuförtiden

  SvaraRadera
 7. Men ååå vilken fin tunika (ja, även dottern givetvis;-)) Säljer du? /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar klänningen! Jag säljer en del saker som jag sytt i min shop (den är dock ganska tom nu) och ta en del beställningar. Dock inte så mycket kläder då jag inte har mönster för alla storlekar och så. Jag syr direkt efter mina barn och använder precis deras mått. Svårt att få det bra till barn jag inte har hemma att mäta på, tyvärr. Så det jag syr och säljer är mest lapptäcken, mössor, vimplar och liknande.

   Radera
 8. åh, så fin! du får gärna komma till oss och tupplura! :) nåt sånt händer inte här hemma ingen skillnad hur mycket vi sover!

  SvaraRadera
 9. MEn sötnöten vilken fin klänning hon fick!

  SvaraRadera
 10. Men jisses så fin! Var kommer tyget ifrån? Älskar färgerna och mönstret!

  SvaraRadera
 11. Väldans jättefin klänning! Och vad stor din lilltjej har blivit! Så söt :-)!

  SvaraRadera
 12. Oj så sött! Fantastiskt mönster på tyget

  SvaraRadera
 13. Men kära hjärtanes, så söt! Både tösen och klänningen! Och så stor hon är! :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra