fredag 6 september 2013

Nu gör vi moodboards igen


Moodboard som veckans tema hos Fabriken. Moodet för månaden som gått (på samma sätt som vi gjorde under våren) eller moodet för månaden vi precis klivit in i? Ja, jag vet inte. Gissar att man (såklart) får göra som man vill så jag väljer att en sista gång se tillbaka på augusti och den underbara sommar som passerat. Sen ska även jag gå vidare, sluta leva i det förflutna och till fullo njuta av en höst som so far ser ut att bli minst lika härlig som sommaren. 

Augusti tjugohundratretton för min del kan sammanfattas sommar, semester, födelsedagar, firande, utflykter, loppis och njut på högsta nivå.


Det är så många fantastiska sommarminnen som ryms inom ramen av augusti att jag kan knappt fatta. Utflykter, kvällsbad, grillmiddagar, pick-nicks, morgondopp, fikastuder, loppisturer, promenader, strandhäng och härliga upplevelser av alla dess slag.


Och det firas som aldrig annars i augusti. Mellan 2:a augusti och 2:a september rymms födelsedagar för mig själv, bror nr1 och bror nr2, Flora, barnens ena kusin, mamma, svärmor och svärfar och vår bröllopsdag. Ingen överdrift att säga att det firats en hel del och ätits en och annan tårta under augusti, med andra ord.


Augusti är min absoluta favoritmånad på året och i år levererade den verkligen. Big time!


Welcome to the greatest show on earth. Life. Tackar, tackar! Eller också: Welcome to the greatest show of the year. August.

Mer moodboards för augusti hittar ni idag hos Fabriken.

5 kommentarer:

 1. härligt moodboard.... och jag håller med dej, augusti har verkligen levererat!

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt sommarmood du bjuder på. Härliga bilder och så gott med jordgubbar. :) Ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Det har verkligen varit en underbar sommar. Så där lång och varm som en sommar skall vara och än är det inte slut.

  Hm måste ta tag i fabriken igen har liksom inte haft tid och helt enkelt glömt bort.

  Å du mattan en sån måste jag också göra.

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Å så fint Petra! Du kan du!

  SvaraRadera
 5. Underbart med pyssel! Å så har vi fått fina september med, fantastiskt :)

  Ha en härlig lördag <3 Jennie

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra