lördag 19 oktober 2013

Ska man skratta eller gråta?!


Favoriten med stort F på barnklädesfronten lanserar en hemkollektion med bland annat sängkläder till barnsängarna.


Problemet är ju bara att alla varianterna dom bjuder på är så fina att dom skapar ett ha-begär utan dess like. Hur ska vi stackars konsumenter kunna välja mellan och de gula zebraränderna och de ljuvliga blå pappegojorna?!


För att inte tala om korvarna. Precis lagom till att Viggo vuxit ur både korvtights och korvlinne så öppnar sig möjligheten att återigen fylla hemmet med ett gäng glada korvar i bröd. Ett Halleluja-moment när korvarna återigen gjorde intåg i Mini Rodinis sortimentet.

Man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta över denna fullträff och dom helvetes kval det för med sig. Det borde finnas regler mot sånt här. Riktlinjer i stil med att "i en ny kollektion får endast 50 % av innehållet var smashing snyggt, så att man snabbt och lätt kan välja vad man ska lägga slantarna på".

6 kommentarer:

 1. Åh vilka fina sängkläder! Mina barn är tyvärr för stora ,men jag ser genast en möjlighet till fina och användbara julklappar till brorsbarnen, tack för det tipset:)
  Kram / Ninni

  SvaraRadera
 2. De där korvtightsen kommer jag ihåg från ett inlägg du gjorde när du sytt en jättefin gitarr, de var grymma. Klart han ska ha korv med bröd lakan om nu tightsen är för små :)

  SvaraRadera
 3. Ooo, så fina! upptäckte just att man inte behöver vara barn för att ha dem! De finns i vuxenstorlek!!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Ja, de är galet läckra och som sagt, det är ett angenämt men svårt val... :)

  SvaraRadera
 5. Åh så fina! :) Kul med design som sticker ut och är lite annorlunda. Ha en skön söndag!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Det bästa är ju att det inte är det klassiska rosa-blåa. Borde finnas ett uppdämt behov av andra färger till barn. Det är inte ofta man ser det.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra