söndag 10 november 2013

The julfeeling is in the house!


Jag tog till krafttag utan dess like och det gav resultat. Innan helgen kånkade jag hem tallris, Ilexkvistar, amaryllisar och hyacinter, julspecialen från både Allt i Hemmet och Hus & Hem och ett par liter julmust.
Med julväxter utplacerade på väl valda platser i hemmet och efter att ha plöjt tidningarna från pärm till pärm, ackompanjerad av ett glas julmust har advents- och julkänslan äntligen infunnit sig. Nu känner jag äntligen suget efter julen och allt mysigt pyssel och fix som hör den till.


Hos Fabriken bjuds det på söndagsbilder idag och advents- och julkänslan som äntligen gjort sig tillkänna blir mitt bidrag.

9 kommentarer:

 1. Härligt! Älskar denna längtande o spirande tid. Köpte både amaryllis o hyacint idag. Ljuva längtan!

  SvaraRadera
 2. Jo tack, nu börjar julkänslan infinna sig så smått. Jag gick på stan igår och det är full spruta på juldekorationerna i Stockholm och i varje butik har det plockats fram julpynt. Så härligt. Jättefina bilder :D
  Ha en skön söndag

  SvaraRadera
 3. va fint! jag har oxå redan fått julkänsla och nu undrar jag mest hur jag skall ta tillvara på den. hmmm, lite kvistar med röda bär ser ju fint ut. Hyacinterna får jag numer låta bli eftersom en del i familjen är allergiska :(

  SvaraRadera
 4. Nämen, det var ju roligt att höra! :-)
  Här läser jag julmagasin och sipprar julmust så mycket det bara hinns med!

  SvaraRadera
 5. Vad härligt med inspiration, jag vill också men julfeelingen vill inte riktigt infinna sig i år. Kanske får göra som du och helt enkelt bestämma att nu är det dags.

  SvaraRadera
 6. Vackert, jag försöker hålla mig till första advent men det blir allt svårare när man ser alla fina och inspirerande bilder. Tror att jag misslyckas!!!
  Allt bäst,
  Kristina

  SvaraRadera
 7. BJÄLLERKLANG!!! Jag har lyssnat på julmusik sedan mitten på oktober. Jag har druckit glögg. Jag har ätit pepparkakor. Men jag inser nu att jag missat julmust. Måste ha must.

  SvaraRadera
 8. Åå, det är så underbart! Lyssnar på julmusik varje gång jag packar i butiken..

  kram Mia

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra