onsdag 22 januari 2014

50 shades of white (eller nej, inte 50 men 6 i alla fall)

 
Silkiga blusar höjs och hyllas både här och där. Med rätta. Jag kompletterar gärna min garderob med den här.
 
 
Det är tydligt att True Detective är det senaste och hetaste seriefronten. Men jag väntar gärna ett år eller två innan jag ser den så det hinner samlas ett gäng avsnitt på hög. Har varken lust eller tålamod att se ett avsnitt i taget och vänta en vecka på nästa. Jag älskar att lägga mig i sängen kunna klämma tre-fyra avsnitt åt gången. Den senaste serien vi hittat och följer är White Collar. Rekommenderas. Lite rolig, lite action, lite spännande och lite ögongodis. Och bäst av allt: det finns fem säsonger med avsnitt som kan ses i ett rasande tempo utan onödiga avbrott.
 
 
Det verkar som att Mickan Schillers önskan om att bli författare slog in ändå. Jag gissar att Aja baja vita soffan blir boken som petar ner Pekboken - för lite finare barn från tronen över populäraste boken att köpa till söta nyfödingar.
 
 
En av många, många härliga saker med det faktum att vi går mot våren är bröllopsyran som alltid brukar tillta. Själv har jag ju redan gjort mitt men jag älskar att bröllopsfrossa i alla fall. Och tänk om man kunde få göra om det (med samma karl, förstås). Kakor matchade med bröllopsklänningen har en given plats på efterrättsbordet i så fall. Eller Save the date i kakform.

 
Förvaring och ordning och reda är ett ständigt aktuellt mål som vi väl alla strävar mot. Ursnygga vita (och lite rosa) boxar hjälper till. Dessutom till ett riktigt vrakpris just nu.
 
 
På fredag står knytismiddag på agendan och vårt uppdrag är bland annat efterrätten. Jag låter tankarna vandra till vit chokladmousse. Chokladmousse funkar alltid.

6 kommentarer:

 1. Vilket härligt inlägg vännen;) så hon eller någon fick till den där boken hahah och du nu var vi inne på serier igen kunde inte låta bli att börja se på True Detective, men som du säger är det gött att ha ett gäng avsnitt på en gång att bara kunna beta av;) Så gjorde jag med White Collar böra plöjde av alla efter varandra- den är ju så lättsam och ibland lite väl förutsägbar men ganska mycket ögongodis hihi
  Kram fina du/ Johanna

  SvaraRadera
 2. Åh vilket underbart inlägg! Ljust och med känsla av vår. Save-the-date-cookies. Men åh. Vad sött. Och jag håller med dig, chokladmousse går alltid hem. Mysigt med knytis.

  SvaraRadera
 3. härliga tips du bjuder på idag... och vitt är så härligt nu i väntan-på-våren-tider!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Är sugen på True Detective! Blir nog att testse något avsnitt! :)

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt kul att det blev verklighet av Solsidan-Mickans bok. Hade jag ingen aning om så tack för tipset!

  SvaraRadera
 6. Ah White collar!! Ögongodis de lux! Att han är gay glömmer jag så fort skjortan åker av... längtar ihjäl mig efter säsong 6.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra