torsdag 29 maj 2014

Veckans sallad

 
För några år sedan var den här potatissalladen en av mina paradrätter och en självklar ingrediens på nästan varenda sommarmiddag som lagades. Men sen föll den i glömska. Fram till idag. 
 
Färskpotatis (kokt i massa salt), avokado, salladslök och ärtskott. Och så en dressing av olivolja, citron, salt och peppar på. Väldigt enkelt. Väldigt gott.

5 kommentarer:

  1. Den måste jag prova! Min syster gjorde en liknande sallad, men slängde i bitar av getost när potatisen var varm. Det blev jättegott! Den smälte lite grann. Ett tips för den som tycker om det :)

    SvaraRadera
  2. å, så bra med ett nytt recept att prova framöver.... ha en härlig dag!

    SvaraRadera
  3. Låter riktigt gott. Måste testa!

    SvaraRadera
  4. Det smakar svensk sommar ända hit av de där bilderna. Vill ha en sån där sallad. NU!

    SvaraRadera
  5. Det ser otroligt gott ut! Måste försöka testa den vid tillfälle. Här kör jag hårt på potatis, mkt kallpressad rapsolja och mycket färsk oregano, och salt. Superlätt och jättegott!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra