onsdag 22 oktober 2014

Aldrig mer skola jag skala och rensa äpplen

 
Ibland får man ett sånt där lite extra exceptionellt bra tips som gör en så glad. Och som man bara måste dela med sig av på en gång. Till alla. Att göra äppelmos i köttkvarn är just precis ett sånt. Bara dela äpplena i klyftor och koka med skal, kärnhus och allt. När äpplena mjuknat är det bara att köra dom genom köttkvarnen och... Voila! Ett perfekt, slätt äppelmos. Aldrig mer att vi behöver spendera en timme vid slasken och skala och rensa äpplen.

 
Det bästa av allt... kolla färgen! Ljuvligt rosa från det röda i skalen.

3 kommentarer:

  1. Perfekt, det där är bästa knepet. Och eftersom mannen är äppelmos-ansvarig här så är jag glad för hans skull att han gör lika dant.
    Och färgen... helt underbar!

    SvaraRadera
  2. Så himlans fiffigt, gott och färgsprakande!

    SvaraRadera
  3. Perfekt! Det kommer jag att prova nu under hösten!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra