tag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post3992979293982215869..comments2024-02-24T10:18:54.425+01:00Comments on Popetotrora: Med fötterna på jorden igenPetra / Popetotrorahttp://www.blogger.com/profile/02681917749128643171noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-63704947408519614432012-09-11T09:27:33.133+02:002012-09-11T09:27:33.133+02:00MUMS!MUMS!Retro Elephanthttps://www.blogger.com/profile/08503425696578260297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-83047208255191433302012-09-10T11:25:48.054+02:002012-09-10T11:25:48.054+02:00Finfina tycker jag! Hurra!Finfina tycker jag! Hurra!Queen of Kammeborniahttp://queenofkammebornia.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-19616918086342406412012-09-09T21:57:28.614+02:002012-09-09T21:57:28.614+02:00De är ju jättefina! Vad gör en liten spricka här e...De är ju jättefina! Vad gör en liten spricka här eller där. Värre om de smakar skit, vilket mina gjorde en gång. Jag brukar ha massor av teorier om det där...t.ex. att det inte får vara dragit (alla fönster och dörrar stängda alltså) eller att smeten inte får bli för blöt. Bättre att färga med pulver än med med något rinnigt, t.ex. kaffe. Dessutom har jag lyckats bäst med de som är gjorda med italiensk (eller är det fransk) maraäng. :) Kram Karin Ahttps://www.blogger.com/profile/12940562756542815908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-10830427522246379282012-09-09T21:48:29.776+02:002012-09-09T21:48:29.776+02:00Amen gud så fina! Jag är faktiskt itne så himla fö...Amen gud så fina! Jag är faktiskt itne så himla förtjust i dem. Alltså, de är goda, men jag hajar inte hajpen. Men dom är så himla söta och jag blir ju ruggigt sugen på att prova att göra lakrits, för det är ju kanske det godaste som finns!Malin på pastill.nuhttps://www.blogger.com/profile/16661808068778643789noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-18509148634213777972012-09-09T21:05:52.247+02:002012-09-09T21:05:52.247+02:00Klart att du hänger på - här går det undan! ;) På ...Klart att du hänger på - här går det undan! ;) På torsdag är det tema hall. <br /><br />Och det där med namn, visst är det kul, för ni pratade väl om Harry och sen drömde du att Harry skulle heta Harry. Och för Ester valde vi mellan Flora och Ester. Vi verkar ha samma smak. Hii, kul med namn är de i alla fall. Kram!Anna/Rackarungarhttps://www.blogger.com/profile/14380988823634282114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-11098495915867283962012-09-09T13:17:34.485+02:002012-09-09T13:17:34.485+02:00Wow fyra sorter, guuud va duktig du är! Som den ma...Wow fyra sorter, guuud va duktig du är! Som den macarons älskare man är ser de goda ut allihop!<br />Lifestyle By Lenahttps://www.blogger.com/profile/13375384195998099205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-92045394884833852762012-09-08T21:00:39.866+02:002012-09-08T21:00:39.866+02:00De så da riktig så fine og gode ut:)De så da riktig så fine og gode ut:)Trinehttps://www.blogger.com/profile/16836570384328753175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-77878858639321824192012-09-08T13:12:50.427+02:002012-09-08T13:12:50.427+02:00Haha! Samma visa här - nu sitter jag verkligen i s...Haha! Samma visa här - nu sitter jag verkligen i skiten. Vi får se vad som händer i ugnen men konsisten är heeeelt annorlunda. Mäkta imponerad att du gjort så många smaksättningar redan!<br /><br />Och yes, gubben på torget är min BFF. så mysig. Vi snackar alltid så mycket att tanterna i kön börjar knorra!Anna/Rackarungarhttps://www.blogger.com/profile/14380988823634282114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-17248219608518078292012-09-08T07:07:06.849+02:002012-09-08T07:07:06.849+02:00Jag tycker de ser supergoda ut, dessutom är det lä...Jag tycker de ser supergoda ut, dessutom är det lättare att sätta tänderna i bakverks som inte är perfekta, de vill man ju inte riktigt förstöra. Nej, lite spruckna ska de allt vara!<br /><br />KramÅse - Interiörguidenhttp://www.interiorguiden.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-32965695290253259652012-09-07T19:47:31.325+02:002012-09-07T19:47:31.325+02:00Jag tycker dom är charmigare när dom är spruckna, ...Jag tycker dom är charmigare när dom är spruckna, lite mindre perfekt här i världen tror jag skulle göra alla gott =)<br />Hoppas dom smakar lika gott som dom ser ut.fridahttp://linkansfru.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-15218895986379479052012-09-07T17:54:55.869+02:002012-09-07T17:54:55.869+02:00De ser i alla fall jättegoda ut, och har väldigt f...De ser i alla fall jättegoda ut, och har väldigt fin form! Om man låter dem ligga en stund på plåten och torka efter det att man har spritsat ut dem, spricker de inte så lätt. Man kan nog låta dem ligga ganska länge. Jag har provat ett par gånger, men inte fått så fin form på dem som du, men spruckna eller ej, så är de fantastiskt goda!mhttps://www.blogger.com/profile/04010787458528949604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-23753916897629933372012-09-07T17:09:14.512+02:002012-09-07T17:09:14.512+02:00Hi,hi...jeg kjenner meg igjen, man lander fort når...Hi,hi...jeg kjenner meg igjen, man lander fort når man ser den ene kaken etter den andre sprekker...best å kjøpe de fine kakene der;)) Men dine ser jo veldig fine ut da, klem WAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09461814452628299431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-33618841910188414562012-09-07T14:43:01.771+02:002012-09-07T14:43:01.771+02:00fast jag tycker minsann att de ser väldigt fina ut...fast jag tycker minsann att de ser väldigt fina ut där de ligger...!<br />men jag vågar nog inte baka några egna :-)hönapönahttps://www.blogger.com/profile/06897578953967467844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-36834315001941122722012-09-07T14:18:56.844+02:002012-09-07T14:18:56.844+02:00Haha, välkommen ner :)
Jag tycker också att de fa...Haha, välkommen ner :)<br /><br />Jag tycker också att de faktiskt ser jättefina ut!Slow-Evahttps://www.blogger.com/profile/10750899321547524455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-61852540247406294052012-09-07T13:02:16.634+02:002012-09-07T13:02:16.634+02:00MMmm, ser smarriga ut!!MMmm, ser smarriga ut!!od Andulkyhttps://www.blogger.com/profile/03943487174661741441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-20427411932160405212012-09-07T12:50:35.297+02:002012-09-07T12:50:35.297+02:00Spelar ju ingen betydelse om de är vackra när de ä...Spelar ju ingen betydelse om de är vackra när de är goda! Det är ju insidan som räknas... ;)<br /><br />KramarCreandoPhotohttps://www.blogger.com/profile/02925708936007124956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-81775192438164719042012-09-07T11:13:07.482+02:002012-09-07T11:13:07.482+02:00Kanske även jag vågar pröva nu när jag ser ditt in...Kanske även jag vågar pröva nu när jag ser ditt inlägg.<br />Jag tycker de ser jättegoda ut, att några är lite spruckna gör ingenting.<br />Trevlig helg.<br />Annikaskapa och inredahttps://www.blogger.com/profile/00559389578495738418noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5090994205176321720.post-37105218432302552042012-09-07T10:37:26.787+02:002012-09-07T10:37:26.787+02:00Samma sak var det för mig. Men smakade gott gjorde...Samma sak var det för mig. Men smakade gott gjorde de i allafall. Jag vet inte vad du använde för smaktillsatser men min teori är att pulver spricker i vätska blir som de ska. Det var nämligen så att de jag färgade med grönt te pulver och kakao sprack o de med karamellfärg klarade sig. Om teorin håller återfår att se när jag provar nästa gång. Trevlig helgMiahttps://www.blogger.com/profile/00221131045307883594noreply@blogger.com