torsdag 14 oktober 2010

Tröttnar aldrig...

...på att sy lapptäcken! Trots att det är samma sak om och om igen så blir ju resultatet helt olika varje gång! :-) Här är mina senaste verk:


Det går att göra en oändlig massa olika färg- och mönsterkombinationer och resultatet blir så gott som alltid bra! Dom här hittar ni Signerat.


Och ni har väl inte missat att ni kan vara med och tävla om ett av mina lapptäcken i
valfria färger här.

5 kommentarer:

 1. Verkligen jättefina!

  /Mia :)

  SvaraRadera
 2. Så fina! Vart hittar du de roliga tygerna? Jag är pysslig men det där hade jag aldrig orkat :)Visst är vi riktiga tokar som längtar efter jul! men det är ju så mysigt så du å jag får väl vara lite tokiga! Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Jag älskar att sy lapptäcken jag med....

  SvaraRadera
 4. Hur fina som helst! Åh jag går och väntar på mina tyger från Stoff och Stil, ska ju göra ett lapptäcke till vardera dotter :-D Gjorde typ alla misstag man kan göra förra (och första) gången jag gjorde ett lapptäcke så hoppas på great succsess denna gång :-D Vad har du för fyllning och undersida? Funderar på att skita i fyllning och bara ha en fleeceundersida, vet du hur det är att quilta i fleece?

  SvaraRadera
 5. Attans jag missade tävlingen med en dag!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra