onsdag 10 november 2010

En bild säger mer än tusen (franska) ord


Jobb i Göteborg idag och alltså totalt 6 timmar på tåget. Så jag sprang in på Pressbyrån imorse för att köpa mig en tidning. Men tidningsknarkare som jag är så hade jag visst redan läst alla aktuella nummer av de tidnignar jag är intresserad av.

Men så såg jag något... En pyssel- och inredningstidning på franska. Jag kan visserligen inte ett ord franska men tänkte att man kan väl alltid titta på bilderna och insupa inspiration och tips. Så jag slog till. Och jag blev inte besviken. Vilken tidning! Full av fina bilder och tips på massa saker roliga och fina saker att knåpa ihop. Och trots att jag som sagt, inte förstår ett ord av vad som står i tidningen så har jag nu huvudet sprängfyllt med idéer och nya pysselprojekt!

11 kommentarer:

 1. Det ser väldigt inspirerande ut så jag förstår att du inte blev besviken :)

  SvaraRadera
 2. Åhh vad spännande den ser ut! Måste ta och spana in den tror jag....
  Så... du har varit i mina hemtrakter idag ;-) Hoppas att du hade det trevligt...

  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 3. Oj då! 6 timmar på tåget. Då kan man verkligen behöva något att läsa på resan. Härligt att hitta en sån insperations tidning fast man inte förstår alls vad de står. Jag funderar förövrigt på att läsa en kurs i franska. Tycker att de är ett vackert språk. Kram

  SvaraRadera
 4. Det ser ut som en väldigt mysig tidning :-) En bild säger absolut mer än tusen ord!

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Tack för din hälsning i min blogg. :)
  Jag får säga det samma till dej! Din blogg verkar superinspirerande, det är så roligt att hitta andra pysselbloggar. :)

  Tidningen ser förresten ut som en riktig idealtidning för alla som gillar att pyssla och knåpa.. Måste kolla här hemma om den finns någonstans. :)

  Ha det fint!
  //johanna

  SvaraRadera
 6. Ser härlig ut, och jag är lika galen. Kan absolut köpa franskt magasin utan att kunna ett ord franska. Men man kan ju njuta av bilderna :-)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Folk köper ju japanska pysselböcker, så vaför inte en fransk pysseltidning? :-) Jag aldrig sett i någon av våra affärer. Den ser jätteinspirerande ut! :-)

  Ja, men visst är det kul med fina paket. Nästan lite extra när man beställt något, för då förväntar man sig det inte. (Försöker lära sambon att när vi säljer saker på tradera är det ju ekonomiskt att packa i plast påsar, men att vi ändå måste försöka få det att se lite Snyggt ut också. Kan ju inte se ut som om vi skickar soppåsar. Haha!)

  SvaraRadera
 8. Ja tänk så mycket man förstår med enbart bilder och kan få till det! Ha det gott! Kram Iréne

  SvaraRadera
 9. Håller med, intressant tidning det där verkar det som.

  Korten är med tyg som jag sytt på. Brukar alltid göra mina julkort så. Enkelt men fint tycker jag.

  /Mia :)

  SvaraRadera
 10. Vilket bra tips, den ser ju perfekt ut!

  SvaraRadera
 11. Skicka över det du inte förstår, jag är fransk (i hjärtat i alla fall :) och översätter gärna.

  Bonsoir
  Anna

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra