onsdag 15 december 2010

Till slut hände det även mig...

Jag är den som ytterst sällan ställer mig till skaran av folk som känner att dom inte hinner med saker och ting. Jag brukar inte tycka det är några större problem att hinna med de saker jag vill göra; hänga med familj och vänner, pyssla, fixa och dona och såklart jobba.
Men nu har det hänt... den berömda tidsbristen har hunnit ikapp även mig!
Jag har så många saker i huvudet som jag vill (och vissa som jag måste) göra så jag vet inte hur jag ska hinna med!


Vi ska på julfest på fredag och till den hade jag tänkt att jag skulle knåpa ihop en riktigt fin julgrupp till värdparet. Sen såg jag den här kudden, först hos Pysselpralinen och sen hos Fröken fräken, och en sån måste jag bara testa att göra. Å precis när jag bestämt mig för kuddprojektet stötte jag på dom här stygstjärnorna hos Lotten och såna måste jag såklart ha till jul! :-)

Sen var det visst ett gäng julklappar som skall inhandlas eller tillverkas innan den 24:e också. Som tur är har jag faktiskt kommit rätt långt på den fronten, men jag är inte helt klar. Och så är det julpynt och julmat som väl borde fixas snart.

Som om inte det vore nog, så är det total babyboom bland mina vänner och ungarna ploppar ut åt både höger och vänster. Och såklart så har jag ju tusen saker i huvudet som jag vill sy och pyssla till alla småskitar.
Och som den sista grädden på moset så måste jag visst vara på jobbet
8 timmar om dagen för att göra skäl för min lön. Larvigt... ;-)


Ja... det är väl bara att inse; jag klarade mig undan länge, men till slut hann tidsbristen ifatt även mig.


Till alla er andra med lite tidsbrist och som också har en del klappar kvar att inhandla så har jag föresten två julklappstips:
Dels har jag lagt ut lite nya saker i min shop, så kika in där.
Och dels så tycker jag ni ska gå in på Unicefs gåvoshop och köpa minst en klapp till någon person!

6 kommentarer:

 1. Mmmm jag instämmer bara.... en enda julklapp är i hamn bara och det är ju snart jul! Det är såå mycket jag vill hinna men inser att det kommer aldrig att gå. Hoppas att du hinner med liite pyssel isllafall ;-)

  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 2. Ja lugn nu bara...andas :-) Allt fixar sig och gör det inte det så är det inte hela världen heller, så tänker jag!

  Ja många barn på g i år och nästa år likaså.

  Har gjort en stjärna i går natt efter Lottens tips, så kul! Beroendeframkallande...

  SvaraRadera
 3. Hihi, ja visst är det mycket man vill pyssla! Jag har exakt samma tankar med vänners barn, julklappar, presenter till dagispersonal... jag funderar ut en massa saker jag skall tillverka själv, åh, stämpla. sy, lera, trycka... det är ju för sjutton en heltidsjobb!!!

  Lycka till!

  Kram,
  A

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också att det är lite larvigt att man måste vara på jobbet för att få lön för jag har heller inte tid med det ;)

  SvaraRadera
 5. ojoj, ta det lugnt, det blir jul ändå ;)
  säger den som knappt hinner sova dessa dagar...
  ta en sak i taget, det viktigaste först...

  SvaraRadera
 6. Blev så inspirerad av dina pepparkakor att jag var tvungen att baka dem. Det blev ett blogginlägg med fokus på mina yngsta söners syn på kvinnokroppen. Hoppas det är okej och hoppas att ännu fler hittar till din blogg (har hänvisat till dig)precis som jag har gjort. Lycka till med tiden för kreativiteten.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra