torsdag 13 januari 2011

Mer sprayfärg


Jag fick lite blodad tand när jag spraymålade ljusstakarna härom dagen så även kakfatet jag gjort tidigare, fick bli vitt.

Jag tycker det blev rätt fint faktiskt. Men direkt när jag var klar så föddes en ny tanke i huvudet... tänk att sätt ihop ett sånt här kakfat och sen spraymåla det i nån riktigt stark härlig färg. Ty rosa, orange eller lila. Det kan ju inte bli annat än snyggt! Måste testa!

7 kommentarer:

 1. Du har hittat din nisch ser det ut som ;) Ihopplockade kakfat!

  :D

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. oh ja! Ett rosa sånt här kakfat skulle bli skitsnyggt!! Även detta vita blev också super.

  SvaraRadera
 3. Jättefint blev det... faktiskt mycket bättre än vad det var innan, och då tyckte jag ändå att det var snyggt ;-)

  SvaraRadera
 4. Ja, ja, ja, rosa! Rosa! Du är så flitig. 3 kr/st?!!? Inte Erikshjälpen va?
  Älskade pallen också. Sängbord, brukar jag skriva. Just av den enkla anledningen att jag aldrig fattat vad det egentligen heter !? ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så häftigt med målade fat!

  SvaraRadera
 6. Såå läcker det blev!

  Jag håller med.. tänk att få komma på kalas med massor av sådana fat i olika färger. Det gör till och med att vanliga Mariekex skulle se helt oemotståndiga ut :)

  /Mia

  SvaraRadera
 7. Nä, ett orange fat, det går ju inte! Fniss! Men det var väldigt snyggt i vitt (tycker ju jag självklart) Och så är jag lite avis på dig som uppenbarligen har någonstans att hålla till för att spraya, jag liiider av att vara tvungen att vänta med sprayandet tills man kan vara ute. SUCK.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra