torsdag 13 januari 2011

Premiärsprayat


För ett tag sedan såg jag hos Mia hur hon hade spraymålat ett par ljusstakar. Det blev riktigt fint så när jag sprang på liknande ljusstakar
för 3 kr/st på loppisen i helgen tog jag med dom hem och gjorde en direkt härmis av Mias verk.


Det var första gången jag spraymålade och det var långt ifrån så enkelt som jag hade föreställt mig. Det krävs nog lite träning och en viss snits för att inte färgen ska rinna och bli ful.

Jag fick väl till det sådär... på långt håll ser dom riktigt fina ut, men dom håller inte riktigt måttet för något nårgånget studerande.

9 kommentarer:

 1. Sprayfärg är supert! Och vilken förvandling dina ljusstakar fick.

  Mitt trollhassel har jag köpt i en blomsterbutik, kanske inte alla som har men det är ju bara att fråga. :-)

  Hoppas du har en fin torsdag!

  SvaraRadera
 2. De blev ju trots allt betydligt roligare nu!

  SvaraRadera
 3. åh vad fina de blev, och vad fint ljusmönster det blir på väggen!

  SvaraRadera
 4. Hur fint som helst! Bara älskar din pallmakeover här nedanför också.. =)

  SV: Mmm ja vi har nog haft liknande nyckelpigor hemma tidigare, hur som helst föll jag som en fura för dessa sötnosar så dom bara måste få följa med hem.. =) hihi..

  Kraaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 5. Det är roligt med sprayfärg :) Man måste bara ha lite tålamod och spraya flera tunna lager istället för ett tjockt :)

  SvaraRadera
 6. Superfina! Jag bara älskar hjärtan.

  Roliga former du hittade också :). Här har det hänt grejjer ser jag.. har varit avskärmad från bloggen denna vecka kan man säga.. så nu måste jag titta vidare inne hos dig.

  /Mia :)

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det roligt men klurigt med sprayfärg! Jag tyckte det var jättesvårt första gången, blev inte riktigt så bra som jag önskat, men man kommer in i det och tja, det svåraste är att man måste ha tålamod och spraya så lite i taget, tycker jag ;-) Tålamod finns liksom inte här ;-) Men då slipper man det rinniga..

  SvaraRadera
 8. Spraymåla är superkul...gjorde ung som du för ett tag sen men med svart färg och det blev mkt bra resultat om jag får säga det själv ;)

  Kika in vetja!
  http://renovationaryroad.bloggplatsen.se/2010/10/31/3856787-med-inspiration-av-tine-k/

  SvaraRadera
 9. Nämen, vad smart!!

  Nu blev jag sugen på att spraymåla något jag med...hmmm jag får ta en runda hemma i helgen!

  Tack för bra inspiration. Och visst är det svårt med mattor! Urs och fy. Koskinnet var fint, ett sånt skulle jag cokså kunna tänka mig. Men det blir ju så att om man inte tycker mattor är kul så är det heller inte så prioriterat hemma!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra