onsdag 2 februari 2011

Flygande flugsvampar


Ni kanske minns de små svamparna jag virkade för ett tag sedan, som en del i min "Operation: göra slut på restgarn". Sedan svamparna var klara har dom legat i en låda här hemma och jag har funderat på vad jag egentligen ska göra med dom. 

Men så plötsligt slog det mig: dom ska ju såklart bli en mobil till någon av alla bebisar som är på gång bland mina vänner!

17 kommentarer:

  1. Men vilken söt! Hur fint som helst.

    SvaraRadera
  2. En utmärkt idé :) Jag tror säkert att både den kommande bebisen och dennes föräldrar blir glada över den fina presenten!

    SvaraRadera
  3. Men ååå så gullig..:)) Å det där med tapeterna ska jag oxå kolla in,tack för tipset...KRAM/Annelie

    SvaraRadera
  4. Åhh vilken söt! Man behöver ju inte vara bebis för att uppskatta en sådan mobil ;-) Jag har några virkade flugsvampar hängandes i en ljusstake....

    Den småblommiga necessären var beställd av en jobbar kompis. Tyvärr har jag inte mycket kvar av det tyget nu så det blir nog ingen necessär.... Hur går det med din sköldpadda?

    Kraam Lotten

    SvaraRadera
  5. Är det av en lampskärm du gjort själv upphänget, coolt!!

    SvaraRadera
  6. Hejsan! Tack för söta ord hos mig:) Blir som vanligt väldigt inspirerad till att pyssla när jag kikar in hos dig.. är dessvärre inte bra på att virka.. Kikade in er fina shop och hittade mycket fint! Tror att jag kan ha hittat en födelsedagspresent till en vän där, ska klura lite! Kram och stort lycka till med shoppen!

    SvaraRadera
  7. Vilken rolig mobil det blev! Den kommer säkert att uppskattas. Vore verkligen en perfekt present till min kompis som ska få barn i vår. Log när jag såg bilderna med svamparna, eftersom en bekant så sent som igår också visade upp virkade svampar på sin blogg - kanske det pågår en riktig svampboom just nu? :)

    SvaraRadera
  8. Ååå, så fin!!! Heldig den baby`n som får denne:) Du lager så mye stilig!! Klem.

    SvaraRadera
  9. Så sött, vilken bra idé!

    SvaraRadera
  10. Men så söt! Jag förstår inte vart alla dina fantastiska idéer kommer ifrån... Kram

    SvaraRadera
  11. Wow vad den blev fin, du ska verkligen vara nöjd med den presenten.

    /Mia :)

    SvaraRadera
  12. nej vad sött! Vilken bra idé att använda dina fina svampar till en mobil!

    SvaraRadera
  13. Åhhh den blev ju super super söt! =)

    Kraaaaam
    Sanna

    SvaraRadera
  14. åh, jag tycker den blev hur fin som helst!!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra