söndag 20 mars 2011

Söndagsbilden - potatismosmannen


Låt mig få presentera; Potatismosmannen! En man av potatismos, med ögon av köttbullar, mun av lingonsylt och ett fluffigt hår av gräddsås.

Den senaste veckan har Viggo fått för sig att han inte ska äta någon middag hemma. Han äter bara på dagis, säger han. Det här har han hållit stenhårt på ända tills igår, när potatismosmannen gjorde entré vid matbordet. Då var matstrejeken över och potatismosmannen hamnade snabbt i Viggo-magen.

Fler söndagsbilder hittar ni hos Fabriken, som vanligt.

11 kommentarer:

 1. Kul idé till kräsna barn:))Det brukar hjälpa ibland när min Johan(8år) är med och lagar maten, då slinker den lättare ner:)
  Ha en riktig fin söndag, kram från Åsa

  SvaraRadera
 2. Hi, hi! Vad roligt! ;) Oh! Har redan glömt alla de här "matkrigar" med mina barn! Nu är de så stora! Tack för påminnelse! :)
  Kram
  Lana

  SvaraRadera
 3. Smart!! Detta ska jag komma ihåg.

  See ya soon /Mia :)

  SvaraRadera
 4. Bra gjort, lilla mamma.
  Det gäller att komma på lite knep.

  Må så gott. // Kram Lissen

  SvaraRadera
 5. Vem har sagt att man inte får leka med maten.

  SvaraRadera
 6. Det ska jag komma ihåg ifall mina kommande barn matstrejkar. Minns att min mamma gjorde "igelkotten" - mos och prinskorvar som taggar. :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. ha ha. alla sätt är bra utom de dåliga :) Vad gör man inte för att få i de små liven lite mat.. Hemma hos oss är numera en Teletubbie stamgäst vid middagsbordet..

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra