lördag 19 mars 2011

Ut med det gamla och in med det nya


Efter en dag på stan med lite shopping och supersmarrig brunch så bestämde vi oss för att bara ligga i soffan hela kvällen och glo på film. Filmen vad dock så dålig att jag rätt snabbt tog upp datorn i knät och surfade istället. Klickade in på Adlibris och plötsligt, utan att jag visste ordet av, hade jag klickat hem nya, fina inspirationsböcker för över 600 kr.

Tänkte att jag skulle "kompensera" de nya böckerna med att rensa lite bland de böcker jag redan har här hemma och sälja några vidare så att någon annan kan få lite glädje och inspiration av dom.

Är ni intresserade så hittar ni mer information och lite bilder från böckerna i blogshoppen. Jag säljer dom för 75 kr/st (inkl. frakt).

3 kommentarer:

  1. Hej Petra! Jag är intresserad av Galen i garn - funderade på att köpa den på Åhléns idag. Ta gärna med den imorgon! :)

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är som säljer gamla böcker! Jag kan inte för mitt liv få för mig att skiljas från några böcker. Vilket innebär att det finns måååånga böcker här hemma och ännu fler på vinden!

    SvaraRadera
  3. Åh vad smart!!! Man borde kanske göra som du och gå igenom bokhyllan lite! Har en hel del böcker som slutat inspirera mig men som kunde vara till nytta åt någon annan!!! Är nyfiken på vilka böcker du köpte på adlibris!! :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra