torsdag 7 april 2011

Trall och olja


Plötsligt är det vår på riktigt. All snö är borta, det är flera plusgrader i luften och solen skiner (hmm... den sken igår i alla fall). Hög tid att fixa på balkongen, med andra ord. I helgen köpte vi trall som killarna sen la ut på balkonggolvet.


Och igår när jag kom hem så var dom i full färd med att olja in möblerna och göra dom fina. Så nu är det dags för mig att ta över och fixa kuddar, vimplar, blommor och lite annat lull-lull så det blir riktigt mysigt där ute.

10 kommentarer:

  1. Najs! När vi bodde i lägenhet med balkong la vi också trall på golvet. Det är ju så skönt att gå på. Blir ombonat liksom. :)

    SvaraRadera
  2. Härligt! Lull-lull är bra ;)

    /Mia

    SvaraRadera
  3. Mysigt, mysigt :-)! Ser fram emot att se resultatet sen :)!

    SvaraRadera
  4. Varje hem behöver lite lull-lull annars blir det ju inte ett hem. Blir säkert jättefint med den där fina trallen. Tack för att du tittade in hos mig och härligt att våren äntligen kommit.:D

    SvaraRadera
  5. Åh vad härligt, det kommer bli jättefint, ska bli kul att se dina bilder när det är färdigt:-)

    SvaraRadera
  6. oi oi nå er våren her skjønner jeg. herlig. gulvet blir jo lekkert. gleder meg til å se det endelige resultat. velkommen terasseliv!
    klem

    SvaraRadera
  7. Det är inte utan att man blir lite smått avis nu! Visst börjar marken kika fram här hos oss, men vi har fortfarande massor av snö kvar och än lär det nog dröja ett tag innan det blir aktuellt med utemöbler och blomor. Så du får skänka oss andra mindre lyckligt lottade en liten tanke när du sitter ute på balkongen och myser i vårsolen (som lyser VÄLDIGT blek här idag)! :)
    Ha en fin fortsättning på veckan!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Önskar jag kunde säga detsamma. En bit kvar tills all snö är borta, och balkongen ska mannog bara sitta på väl insvept i tre filtar!
    Vad praktiskt med så käcka assistenter som tar det lite tråkiga förarbetet!

    SvaraRadera
  9. Inspirerande! Nu blev jag sugen på att sätta igång "piffningen" av vår pyttelilla balkong.. Har bara börjat med den i tanken än så länge;) Kram//Petronella

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra