söndag 1 maj 2011

Loppisshopping


Igår och idag var det Megaloppis i Solnahallen i närheten av oss.
Egentligen hade jag inte tänkt åka dit eftersom vi igår var på Grönan hela dagen och idag skulle ha brunchgäster.

Men sen imorse så kunde jag inte hålla mig trots allt, så jag sköt fram brunchen 30 minuter och skyndade dit en snabbis innan gästerna kom. Ett beslut jag är väldans nöjd med för jag kom över fem härliga 70-talspåslakan i glada färger! 


Men eftersom mitt tygskåp är proppfullt och jag dessutom har två stora högar med tyg ovanpå skåpet så har jag sprättat upp alla påslakan och delat dom i två delar. En del av varje tänker jag såklart behålla och den andra delen säljer jag i shoppen. Kika in där om ni är intresserade.


Förutom alla påslakan hittade jag också en gammal trälåda som jag länge letat efter. Den blir perfekt förvaring åt Viggos alla utklädningskläder.

20 kommentarer:

  1. Åh vad fina! Ska hålla utkik i shoppen!
    Ullis

    SvaraRadera
  2. Men gud vilken tur du har (eller kanske snarare är det skicklighet???). Jag vill också lyckas hitta så fina tyger!

    SvaraRadera
  3. Vad avis jag blir. Skitsnygga tyger!

    SvaraRadera
  4. Vilka superfynd!
    Inte för att jag själv sytt något på länge men jag blir ju i alla fall helt lyrisk när jag ser så fina tyger. Och sugen på att själv fynda..

    SvaraRadera
  5. vilken tyg-lycka...!
    Och alla var sålda i shoppen :-( och jag missade din tävling :-( en gång till...!
    Men grattis till alla följare, superkul!

    SvaraRadera
  6. Hei;) Si bare i fra om du har lyst til å bytte litt av det gule stoffet, jeg har litt igjen av det...Wilhelmine

    SvaraRadera
  7. Oj, vilka fynd! Men jag är så himla nyfiken på vad det är på priser på loppisar i sthlms-trakten. Är det dyrare i huvudstaden..? Eller det kanske du inte vill säga ;-)

    SvaraRadera
  8. Tack för svaret! Det var intressant :-) För här i lilla Kristianstad (som ändå har imponerande 9-10 second hand-butiker) är Erikshjälpen dyrast! När man går in där får man lite storstadsvibbar rent allmänt. Men även här är det ju ojämna priser, beroende på var och av vem man handlar. Men visst är det kul att vara ute på fyndjakt!

    SvaraRadera
  9. Oj, vad mycket som har hänt här sen jag kollade sist. Önskar att dygnet hade fler timmar så man hann läsa alla fina bloggar oftare :)

    Nu skiner ju solen också så man vill passa på att vara ute... Svårt att prioritera! Och svårt att avstå allt inomhuspyssel förstås, hihi (som du märkt inne hos mig). Och här sys det för fullt som vanligt ser jag.. Mycket snyggt. Hoppas du haft en skön helg! //Petronella

    SvaraRadera
  10. Åhhh... Vilka fina tyger! Så härliga färger. Vilken fin blogg du har :) kramar från Emilia

    SvaraRadera
  11. Ser du fant noen få herlige stoffer!
    Kram, PiPa

    SvaraRadera
  12. Åhh den där trälådan skulle jag vilja ha! Fina tyger du hittade.

    SvaraRadera
  13. Härliga Fynd.

    Ha en fin Måndag!
    Kram Elina

    SvaraRadera
  14. Finfina fynd! Just såna där härliga 70-talslakan lyckas jag aldrig hitta på "mina" loppisar... kanske sliter göteborgarna sina lakan mer än andra??

    SvaraRadera
  15. Åhh! Vilka härligheter! jag blir alldeles svettig när jag tänker på att jaag kanske gick miste om såna fynd när jag skippade allt vad loppis heter i helgen...pust! Men det är ju precis sådär det ska vara med loppisfynden, man ska bara trilla över dem när man egentligen inte planerat att gå/åka utan bara gör det lite i farten.:-)
    Kan ju säga att jag blir väääldigt sugen på ett nytt påslakan-byte när jag ser dina fynd...:-)

    SvaraRadera
  16. så flott stabel med stoff!! skikkelig heldig, men flott at du vil dele på godene :)

    SvaraRadera
  17. Vilken lycka att komma över hela 5 st påslakan!
    Mer än jag någonsin lyckas med. Himmelsk snygga! Ja dina koppar har funnit riktigt goda vänner att småprata med i Stringhyllan hemma hos mig!

    SvaraRadera
  18. Dejlige stoffer du der har fundet. Jeg har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med her hos dig, har set du også følger med hos mig, det er så hyggeligt.
    Ha en dejlig weekend
    KH Mia

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra