torsdag 21 juli 2011

En grå och regnig förmiddag...


...som denna, kan man t.ex. roa sig med att baka blåbärsmuffins och sen fotografera dom ur alla tänkbara vinklar och perspektiv. :-)


Den blå korgen var den enda futtiga lilla grejen jag fick med mig hem från baklucke-loppis på Täby i helgen. Inte alls ett så bra loppisresultat, med andra ord. Det fanns verkligen ingenting att ha den här gången. Men det är bara att glömma och gå vidare... till nästa loppis. ;-)

14 kommentarer:

  1. Tja, det är väl kanske tur att man inte ALLTID fyndar. Tänk så fullt det skulle bli hemma. :)

    SvaraRadera
  2. Mums, det ser jo så godt ut. Jeg hadde en flott tur til Stockholm, vi var på den nydelige Rosendal trägårds cafè...det var bare sååå fint der. ha en fin dag videre, klem Wilhelmine

    SvaraRadera
  3. Mmm blåbärsmuffins! Vilken tur att det var en grå och mulen dag så ni fick baka smaskiga muffins att ta med en solig dag på stranden(som vi hoppas skall komma snart igen)

    SvaraRadera
  4. Man kan ju inte alltid fynda, men bättre lycka nästa gång.. =)

    SV: Mmm hjortron är ljuvligt! Har gjort egen frukost yoghurt i två dagar nu med naturell youghurt och generöst med hjortronsylt.. Mmm mums! =)

    Kraaaaaam
    Sanna

    SvaraRadera
  5. Åh. Vad gott det ser ut. Den där känslan av att lämna en loppis nästintill tomhänt är inget vidare. Men bättre lycka nästa gång! Kram

    SvaraRadera
  6. de muffinsene så jo gode ut, fra alle mulige vinkler ;)

    SvaraRadera
  7. De muffinsene så knallgode ut! :) Kjedelig med dårlig loppis - ingenting er mer skuffende å gå tomhent hjem...! Tvi-tvi neste gang:)

    SvaraRadera
  8. oj vilka goda muffins. Jag har också haft regn idag, så det blev brödbak hos mig och några burkar röd vinbärsgele. Ha det bra!

    SvaraRadera
  9. Heisan!
    Blåbærmuffins på en regnværsdag lyser opp og høres fint ut!
    Tusen takk for dine fine ord om mine collager, det setter jeg kjempepris på! Jeg tenker faktisk en del på at fargene og motivene på bildene skal harmonere, så det er herlig at noen legger merke til det!!!
    Ha en god sommernatt og en glad solskinnsdag i morgen! Klemmer fra Kaspara

    SvaraRadera
  10. Ha ha ha! Ja är man bloggare så är man! de är ju tur att man inte är ensam om de. Och vad gör de om folk tittar så länge man själv njuter av de.... Kram

    SvaraRadera
  11. Oi oi oi!! :) De så kjempegode ut!! :)

    Så koselig at du har vært inne på bloggen min og skrevet kommentar :) Det er alltid gøy med nye leser :) Eller har du kanskje vært innom før? :)

    Håper du har hatt en deilig sommer!!

    Klem fra Lilja :)

    SvaraRadera
  12. Nam..kjempefristendes..
    knallfint rosa hos deg og..
    Ha den fineste helg:)
    klem!!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra