fredag 1 juli 2011

Flyttankar


När det här är vad man möts av på kvällens joggingtur så är det svårt att inte bli sugen på att lämna stan och flytta till ett hus ute på landet.


Bilderna är tagna med Hipstamatic på Iphonen. Jag har blivit helt kär i den appen och kan inte sluta fota med den. :-)

13 kommentarer:

 1. Jaaa, det er så godt å bo på landet!!! :) Spennende og fint å ta en bytur, men det er nå best å komme hjem :) Fine kuer, og bilder:) KLEM.

  SvaraRadera
 2. Härligt! Vilken tur att du fick en sån joggingtur. :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilka mysiga bilder! Ser verkligen lockande ut med lite lantisliv (själv är jag kär i instagram-appen - gör lite liknande bilder, så fint!)

  SvaraRadera
 4. Herlige bilder... :)

  Hehe.. Jeg har instagram appen, og veit hvordan du har det.. hehe... Men skal laste ned den du også har.. så fine bilder! :)

  Takk for de koselige kommentarene du legger igjen hos meg, snupp! Er alltid koselig å høre fra deg! :)

  KLEM til deg fra meg! :)

  SvaraRadera
 5. Jogga!? Jag vill också jogga. Inhandlade SVINDYRA joggingskor på löplabbet när jag var hemma sist. Ett försök att verkligen engagera mig i löpning som verkar vara en sån bra motion. Men jag finner det svårt. Har börjat bygga upp löptid. Uppe i 2 minuter nu, gå 5, spring 2... Visst låter det fånigt? Men jag bara kan inte förmå mig att springa långt. Det känns som om jag ska svimma av pustande o frustande. Så otränad är jag. Några tips?

  SvaraRadera
 6. Och varför inte flytta ut på landet? Ser toppen ut!

  SvaraRadera
 7. joggar du med kameran!?! :-)
  Välkommen att flytta till min lilla by, här är det ljuvligt att bo, och hus finns det lediga med!

  SvaraRadera
 8. När solen skiner o tempen är 22 grader + kan jag tänka att det skulle vara mysigt, resten av året håller jag mig nog gärna här :)
  Har inte orkat sätta mig in i den där appen än, har den nerladdad men inte börjat! Men en vacker dag så!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 9. Aha. Du är som alla oss andra då. Vad skönt. Nu känner jag mig genast mycket bättre. Fler än jag som inte gillar att jogga men som ändfå gör det. Och nått gym kommer jag aldrig iväg till så ja, jag har bestämt mig. 1400 kroners skorna har blivit använda hela 3 gånger på 10 dagar och jag har totalt lagt på 20 minuters joggtid och 90 minuters gångtid i sulorna... Inte fy skam. Idag tar jag en sväng igen. Ha det gott på semestern. Ser härligt ut.

  SvaraRadera
 10. Det ÄR underbart att bo på landet! Jättefina bilder, tack för tipset om appen, det är nu nerladdad och klar att leka med ;) ..

  Kram Elvira

  SvaraRadera
 11. Otroligt fint med alla krukorna på muren! Jag blir så inspirerad, men först måste jag mura en mur...:)

  SvaraRadera
 12. Man vet att man har det bra på semestern, när man börjar längta efter att flytta dit där man är... jag får alltid lust att skaffa mig en stuga på landet den här årstiden..

  SvaraRadera
 13. Jag håller med dig, jag blir också sån när jag är på landet! Sen kommer praktiska Tråk-Jo in och funderar på snöröjning och annat mindre skoj.
  (Vi hamnar liiite på landet med huset, men tillräckligt nära bra vägar så jag hoppas att vi har fått till en bra kompromiss nu. )

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra