tisdag 20 september 2011

Jag tragglar vidare...


...med mitt påslakan, och den här gången blev det lite olika former av förvaring dekorerade med lite spets och blommor. Det kändes ju nästan som lite "fusk" med filten jag sydde så nu kompenserade jag det med att sy lite mer pilliga småsaker.

En ny påse att bära det pågående virkprojektet i, en necessär och en liten börs för pengar eller andra småsaker.


Men asså... nu behöver jag er hjälp! Vad ska jag mer sy? Snälla ni, kom med förslag för det är fortfarande myyycket tyg kvar. Det kanske rent av är någon av er som vill ha något sytt av det här tyget?

22 kommentarer:

  1. Jättefina grejor. Jag har inte ens påbörjat projektet ännu! Inte ens valt tyg! Inser att jag kommer att få MYCKET att göra lite längre fram...
    Ett par tofflor à la Jenns tycker jag att du ska försöka dig på.

    SvaraRadera
  2. Gillar! Tyget ser onekligen mjuktvättat ut - älskart! Och grattis på ettårsdagen. Och du har syltat, Herre Gud, du är nästan omänsklig! Hur hinner du?? Kram

    SvaraRadera
  3. Av de små små bitarna som blir över kan du ju alltid sy napp-hållare av, eller nåldynor?
    Man kan väl aldrig ha för många vimplar.
    Sittpuff.
    Grytvante
    Bebisklänning.
    Tavla.

    Nej nu tog idéerna slut :)

    SvaraRadera
  4. Glömde ju säga att necessären var skitsnygg (ja även det andra)!!

    SvaraRadera
  5. Men stumpiluran, klart det inte är fusk att göra filt! Gör två föfasen! JAg tycker du ska sy shoppingkassar så du slipper köpa plastpåse i affären, ge bort i julklapp oxå! Folk brukar säga: men vad ska jag slänga sopor i då? Jo det köper man en rulle med tunnare plastpåse för en liten peng! Bra för miljön! Så nu har du några kvadrat bokade ;) (jag ska göra det här nästa månad då jag hinner sy)

    SvaraRadera
  6. Hej! Superfina saker...kram på dig

    SvaraRadera
  7. Det är verkligen kul att följa med den där utmaningen! så fina grejer du lyckas fixa av ett enda påslakan. Tips, hmmm... Kanske en liten påse åt din unge att ha med sig extra kläder till dagiset eller när man åker till mor- & farföräldrar? det är populärt hemma hos oss, ungarna har varsin som dom packar i när dom skall iväg.
    Det där tyget skulle säkert bli fint som förkläde också.
    Ska bli kul att se vad mer du trollar av det!

    SvaraRadera
  8. Du kan sy en sjal, som du kantar med spets eller bollfrans. En kjol eller en skjorta till sonen.En påse att ha leksaker i.
    Fin kasse och fina börsar!

    //Henrietta

    SvaraRadera
  9. Fiint!
    Det är lite för likt mitt tyg för att jag ska vara sugen på det ;)
    Får kika in hos de andra i utmaningen för att få lite förslag och tips kanske?

    SvaraRadera
  10. Vad kul att du använder spetsdukar! Jag har ett helt gäng framför mig i denna stund och funderar på vad man kan göra med dessa fina handarbeten....
    Men vad ska du mer sy? Hmmm, nån väska kanske, näsduksfodral, kuddfodral (kan inte låta bli att föreslå det), ny kostym till en kruka eller låda, sy på tyget på kort (har jag själv gjort en del), klä en lampfot, en tröja till ett gosedjur.....hmmm eller nåt annat. Du är ju så kreativ, så jag är helt övertygad om att jag kommer att inspireras av dina idéer :)
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  11. Vad fina... och just nu gillar jag allt med spetsdukar på! Jag tycker att du ska sy hjärtan och stoppa med vadd. Bra liten present att ta med sej bort! Lycka till med projektet! :-)

    SvaraRadera
  12. Fine greier du har laget! Du kan jo sy en forklekjole til en liten jente... da går det jo en del stoff:)
    :-)

    SvaraRadera
  13. Fina grejer.. en hakklapp i julklapp kanske.

    Kram Mia :)

    SvaraRadera
  14. Små gosedjur kanske? Typ en elefant eller en krokodil;)

    SvaraRadera
  15. Åh tack snälla du!!! Idag kom ytterligare ett paket med fina tyger och till rätt adress dessutom :P Nu har jag massor av fint till min sömnad!!

    Så himla fina saker du sytt till utmaningen! Jag håller med någon ovan som gav förslaget att sy shoppingpåsar! Kram Louise

    SvaraRadera
  16. En shoppingpåse.. påsväska.. :)

    SvaraRadera
  17. Åh så fint! Coolt med spetsduk! :)
    Kram

    SvaraRadera
  18. Jättekul utmaningen det där. Jag kom att tänka på ett förkläde... Det går det ju åt ganska mycket tyg till :)

    SvaraRadera
  19. Grytlapp! Fina grejer du gjort:) annars kanske kuddfodral eller tabletter till dukning, servetter, klänningar, förvaringsgrej med fickor eller kylskåpsmagneter som hannas!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra