tisdag 1 november 2011

Hösten


Asså, det här med hösten... den är inte riktigt min grej. Det blir kallare, det blir mörkare och man längtar tillbaka till sommaren som i vanlig ordning tog slut för fort.


Visst, det är mysigt att krypa upp i soffan, dricka en kopp te och tända en massa ljus. Men inte lika mysigt som att sitta utomhus i en ljum sommarnatt och dricka ett glas rosé. Dom två spelar inte i samma liga ens.


 Nej, hösten är ingen höjdare, om ni frågar mig men det är nog årstidens räddning att man kan ta så himla mycket härliga, färgglada bilder av den. För det får jag aldrig nog av att göra (här med favoritappen på Iphone - Hipstamatic)!

10 kommentarer:

  1. Och jag håller...inte...med:) Jag gillar ju hösten:) Men visst, det är inte samma som du säger. Jag gillar nog på olika sätt tror jag. För när sommaren kommer,då tycker jag ju den är så härlig. Då är det den jag längtar efter. Håller med om att du har tagit härliga bilder! Vackert är det! Höstkramar Kicki

    SvaraRadera
  2. Du har helt rätt. Inget går upp emot sommaren!!!!

    Hoppas du har en fin tisdag!

    SvaraRadera
  3. Jeg er så enig med deg, sommer er så mye bedre. Våren også for den saks skyld. Jeg liker det varmt jeg. Ikke altfor varmt, men akkurat så varmt at man kan gå i tynne klær ute.

    SvaraRadera
  4. Kjempefine høstbilder. Her blir det også høst. Været ute er fantstisk for tiden. Kram, PiPa

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag tycker faktiskt att hösten är charmig men inget går ju upp mot en ljummen sommarnatt med rose'. Kram kram

    SvaraRadera
  6. Men det är ju skönt med hästlov... För oss som har det! :) /Louise

    SvaraRadera
  7. Jag har en stark hatkärlek till hösten, haha. Det är väldigt mysigt och man kan sitta inne och mysa, men samtidigt är det ju som du säger jättehärligt när det är ljust och framför allt varmt på natten :) Fina bilder!
    /judith

    SvaraRadera
  8. hi hi jeg kjenner meg vedldig igjen i det du skriver her, og lengter vel stort sett tilbake til sommeren...mens jeg prøver å se det positive med høsten. Og høst + hipstamatic er i alle fall en god kombinasjon!!!

    SvaraRadera
  9. Nydelige bilder;) Ha en god kveld videre, klem Wilhelmine

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra