tisdag 15 november 2011

Tidsfördriv på tunnelbanan


Jag börjar så smått ta mig ur min närmast sjukliga besatthet av Wordfeud och har mer och mer återgått till att virka på tunnelbanan, istället för att lägga ord. En ny filt är på gång och denna gång blir det en sicksackfilt som jag länge velat testa. Det ska bli så skönt att inte ha 976 trådar som ska fästas och en hel hög med rutor som ska virkas ihop. Fästandet och ihopvirkningen är verkligen mormorsfiltarnas tråkiga baksida.

Ni kanske har lagt märke till att det blir fler och fler Hipstamaticbilder tagna med Iphonen. Det beror helt enkelt på att det blir ju så förgrömmat mörkt så förgrömmat snabbt om dagarna. Alldeles för kort tid med bra fotoljus med andra ord, och då är det lika bra att fota med telefonen istället för att få mörka, tråkiga bilder.

19 kommentarer:

  1. Hej! Riktigt fint! Jag har aldrig testat zick-zack,,,kram

    SvaraRadera
  2. Så fint.
    Friske farger også.
    Har lyst til å prøve meg på ett sånt jeg og...

    SvaraRadera
  3. vilket härligt tunnelbaneprojekt du satt igång! ska bli spännande att se resultatet sen! kram från oss! elin och emelie

    SvaraRadera
  4. Perfekt tidsfördriv!!! Iphone foton är charmiga;) ♥ Johanna

    SvaraRadera
  5. den ser jättefin ut... ser också fram emot slutresultatet!

    SvaraRadera
  6. Jag har alltid tyckt att det är så fint med zick-zack filtar, men har aldrig gjort någon själv, det ska bli roligt att se när den blir klar!

    SvaraRadera
  7. Så fin! Jag håller också på med en sicksackfilt, en mormorsrutesicksackfilt. Haha, stans längsta ord ;) Kram och hoppas allt är fint med dig :D

    SvaraRadera
  8. Läckert! Såg en tjej som virkade på tunnelbanan idag och hon virkade verkligen in i det sista innan hon slängde ner virk-kitet i en påse och hoppade av vagnen... skulle också vilja kunna pyssla på den dö-tiden på banan.

    Skulle också vilja kunna virka, blir så svårt att ha med symaskinen.. ;)
    /Mia

    SvaraRadera
  9. Ser fint och spännande ut tycker jag. Men ta sig ur wordfeud-beroendet....går det? :)
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  10. Så spennende med zikk-zakkteppe:)
    Trine:)

    SvaraRadera
  11. Vilken härlig blogg du har!
    Jag blir så glad när jag hittar snygga och kreativa pysselbloggar att inspireras av.

    SvaraRadera
  12. Åhh en sådan har jag tänkt testa att virka någon gång.... om det inte är för svårt förstås. Jag tar oxå bilderna med min Iphone numera... väldigt många via Instagram ;-)

    SvaraRadera
  13. Hej Petra. Tänk vad besök din länk till mig har genererat de senaste dagarna. Så kul, verkligen! Ville bara tacka så mycket för det. kram

    SvaraRadera
  14. jag har också Wordfeudad i några veckor och är ganska less nu, så jag tänkte bryta mitt spelande.

    SvaraRadera
  15. En sån finns högt upp på min att virka-lista!

    SvaraRadera
  16. Tack! :) Jag har också tröttnat lite på wordfeud, äntligen! Jag blir så beroende av saker, så det är skönt att jag tröttnar. :)

    Kram

    SvaraRadera
  17. Härliga färger! KOmmer att bli en underbar filt! Jag kämpar på med min enorma mormorsruta. Skulle tro att den är 90x90cm nu:)

    Kan man tröttna på Wordfeud? Jag som vanligtvis älskar att läsa böcker är WF det perfekta "spelet" att sysselsätta min hjärna med. Jag har inte läst en bok på 2-3 år nu pga av sjukdom. Nu tränar jag min hjärna med Wordfeud och hoppas snart kunna ta tag i alla böcker som jag köpt under tiden och ställt i bokhyllan.
    Kram

    SvaraRadera
  18. Åh, det ser ut att bli jättefint! Här är en till som har wordfeud-mani...

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra