fredag 3 februari 2012

Finfina ljus


Det är extremt sällan jag kliver ut från Lagerhaus tomhänt och gårdagens besök var inget undantag. Hittade dom här fina ljusen som såklart fick följa med hem.


Inte nog med att dom som sagt är himla fina, dom sprider en ljuvlig doft i hela vardagsrummet när dom brinner. Och inte behöver jag bli ledsen när dom brunnit ut heller för då har jag ju två nya superfina glasskålar att ha snask och andra godsaker i.

11 kommentarer:

  1. Åh så fina! Jag trodde du hade gjort dem själv :-) Smart av dom att ha tre vekar, då undviker man ju det problemet man får när man gör egna ljus i koppar mm :-)

    SvaraRadera
  2. Hej hej! Jättesöta! Tack för tipset och trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  3. Vad smart att man kan använda dom till annat sen! Ska hålla utkik nästa gång jag är i en storstad. Måste säga att jag också trodde du gjort dom själv.
    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  4. Snygga ljus! De missade jag helt vid dagens Lagerhaus-besök... :)
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  5. Jättefina och yes, självklart tog jag ledigt, så galet skönt :) vi gjorde inte många knop kan jag lova! Gulligt av din kompis att skicka post, man blir så glad över postala överraskningar!
    Ska svara på ditt mail också! Kram

    SvaraRadera
  6. Väldigt snygga. Och du, gud vad man blev sysugen av ditt Stoff&Stil inlägg! Tror att älgen kommer bli grymt cool. :)

    SvaraRadera
  7. Så vakre glass!!
    Ønsker deg en fortsatt fin helg!:)
    klem, Janni

    SvaraRadera
  8. Jättefina burkar! Smart av dem att göra något som faktiskt har ett användningsområde även när själva ljuset är förbrukat!

    SvaraRadera
  9. Jätte fina ljus!
    Nu blev jag sugen på att springa på loppis och hitta små söta glasburkar/sockerskålar att göra egna ljus av.

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra