fredag 23 mars 2012

Det närmar sig påsk


Nu kan det väl ändå inte komma mer snö va?! Nu måste väl våren verkligen vara här på riktigt?! Åtminstone känns det så med den skinande solen och varma luften och gatorna som börjar städas från allt grus. Härligt!
Jag har börjat fylla hemmet med vår- och påskblommor. Här små pärlhyacinter som jag planerat i ett gäng loppisshoppade punschglas.


Vill ni frossa lite i härliga vår- och påskdekorationer kan ni skapa in min påskboard på Pinterest. Jag blir riktigt inspirerad av alla fina påskbilder och tror att jag ska satsa stort på påskpyntet i år. Men det ska vara ljust och vårigt med mycekt blommor och kvistar hellre än fjädrar och kycklingar i skrikiga färger överallt.


Appropå våren så måste jag ju tipsa om Amelia vår också. Lite grundar sig såklart tipset i att jag fått en helt egen artikel i tidningen, men framför allt för att jag tyckte att det var ett riktigt bra och inspirerande nummer. Mycket härliga vårbilder och roliga tips att lägga på minnet.

12 kommentarer:

  1. vad härligt vårigt du har gjort...! och ja, nu vägrar vi mer snö!

    SvaraRadera
  2. Mäh.. då måste jag ju genast införskaffa Amelia vår :)!! Pärlhyacinter är ljuvligt! Jag köpte faktiskt ett gäng på förmiddagen... och i eftermiddag blir det uteplantering med dottern! Solen värmer härligt nu!

    SvaraRadera
  3. Men vad säger du! En egen artikel? Jag hastar till ICA pronto :)
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  4. Allt är relatvit, även vad gäller snö.
    I min del av Sverige ligger det fortfarande kvar mellan 1,5 till 2 meter och från himmelen kommer det fortfarande påfyllning :)

    Amelia vår är redan inköpt men dock oläst, bli skoj att läsa om dig.

    Ha en trevlig helg

    SvaraRadera
  5. hei på deg, så fine vårbilder, ha en glad helg;) klem W

    SvaraRadera
  6. Pärlhyacinter är så vackra, men de håller ju tyvärr inte så länge inomhus... Stort grattis till artikeln i Amelia, ska definitivt köpa den! Tack för tipset, det skulle jag garanterat missat om du inte "hintat" lite.. :)

    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  7. Wow, en egen artikel så himla roligt!! Måste såklart köpa tidningen omedelbums!! Trevlig helg!!

    SvaraRadera
  8. ja nu känns det verkligen som att våren måste vara här för att stanna! Vad kul med en egen artikel! vI får köpa den bums! önskar en fin helg! Kram emelie och elin

    SvaraRadera
  9. Köpte tidningen häromdagen o blev glatt överraskad när jag såg att det fanns en artikel om dig o dina pysslerier med : )
    Kul!

    SvaraRadera
  10. Herlige perleblomster. De liker jeg ganske mye. Selv har jeg kjøpt noen nye for to dager siden.
    Ha en fin søndag! Kram, PiPa

    SvaraRadera
  11. Älskar också pärlhyacinter. Köpte tre krukor för ett par veckor sen, och för ett par dagar sen klippte jag av de sista blommorna och satte i en vas i stället. Ska se till att köpa tidningen jag också, jag älskar ju din blogg :-)

    SvaraRadera
  12. Nämen, vad spännande! Amelia läser jag aldrig, men nu ska jag genast gå och inhandla mig en tidning. Detta vill man ju inte missa. Och ja för tusan, ingen mer snö!!!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra