tisdag 27 mars 2012

Virkade vågor


Sista maskan är virkad och alla trådar är fästa i bebisfilten jag hållit på med ett bra tag nu. Och min vana trogen har jag såklart hunnit tröttna rejält på filten innan den ens va klar.

Det är verkligen de virkade filtarnas baksida - att dom tar så förgrömmat lång tid att göra, så att när man väl är klar med dom är man gruvligt less på dom och vill aldrig mer se dom. Därför hamnar denna i shoppen istället.

18 kommentarer:

  1. Men den är ju jättefin! Göm den ett tag så blir den som ny igen;-)

    SvaraRadera
  2. Men fantastiskt fin blev den.

    SvaraRadera
  3. Men så fin! Det är väl lite som med rutfiltarna som jag varje gång säger att jag aldrig skall göra igen och sen sitter man där och virkar igen.
    Håller med AttenKattenNoa göm den ett tag så gillar du den lagom till bebisen kommer.

    SvaraRadera
  4. Jag hittade en halvfärdig dockfilt (eller handduk?)i samma mönster. Det var alldeles lagom mycket att virka, det var roligt hela tiden. Det är ju faktiskt väldigt fint med zig-zag mönstret, jag är lite sugen att göra en filt, men jag förstår att jag kommer att tröttna :)

    SvaraRadera
  5. Snyggt! Ska prova på detta med vågor själv en dag. Just nu har jag alldeles för många projekt på gång! :0)

    Hils
    //Annapinglan

    SvaraRadera
  6. Så fint teppe!! Dette hadde jeg aldri klart å selge om jeg var deg, hehe!! Så fine farger, og mye arbeid bak!! Håper formen din er fin, og at du nyter vårsola :) KLEM.

    SvaraRadera
  7. nydelig fargesammensetning, og du er flink til å hekle!!!

    SvaraRadera
  8. Så synd att du tröttnat på en sån fin filt! Men det finns nog många som vill köpa den! / Annika

    SvaraRadera
  9. Perfekt med en bloggshop för sånt du inte vill ha själv!! Filten var i hur fin som helst så jag håller med någon ovan; göm den och ta fram den till bebben tittar ut!! /Louise

    SvaraRadera
  10. Så nydelig! Hadde aldri greid å kvitte meg med dette.
    Ha en fin kveld.
    Klem :-)

    SvaraRadera
  11. wow... den är ju superfin! gillar verkligen färgerna!

    SvaraRadera
  12. Kjempefint teppe! Det tar virkelig laaang tid å bli ferdig med et heklet teppe, ja:)

    SvaraRadera
  13. Just av den anledningen har jag valt att inte börja på någon filt. Jag känner mitt tålamod...eller det icke-befintliga.:) Men jag blir ju så inspirerad när jag ser en sån här härligt zick-zackig skönhet!

    Jag förstår att min frånvaro var skum. Fast å andra sidan är jag ju inte någon värst regelbunden bloggare..det blir lite när flytet finns där, när tiden verkar räcka till mer än bara det nödvändigaste.:)

    Jag blev inspirerad av din fråga om New York och planerar ett litet inlägg snart om mina favvisar i den u.n.d.e.r.b.a.r.a stan! :)

    SvaraRadera
  14. Jättefin! Har du mönster på den läckerfilten? Jag borde ju inte fråga, för jag har ju flera virkprojekt på gång samtidigt just nu....men jag frågar iallafall :)

    SvaraRadera
  15. Alltså nu måste jag ha lämnat en del av hjärnan på andra sidan jorden för jag glömde ju totalt bort att gratulera till det fantastiska! Den lilla i magen! Så spännande och härligt det måste vara! (särskilt när tröttheten och oron försvinner) :)

    SvaraRadera
  16. Vad fin den är! Jättefint mönster! Det känns så mjukt med den vågade formen där färgerna möts istället för att bara byta av varandra:)

    SvaraRadera
  17. Haha jag skrattar för jag har oxå gjort en bebisfilt efter detta mönster och JA FY FAN vad drygt =)
    Den var till min systerdotter (nu 1 vecka gammal). Det tog mig 5 månader att slutföra , då hann den ju ligga till sig rejält mellan virkvarven =)
    När jag väl såg systers ansiktsuttryck när hon fick den var det värt slitet.
    Kommer jag göra en till?? NEJ GUD NEJ!!

    Jättemysig blogg btw!

    SvaraRadera
  18. Först vill jag säga att din blogg är fantastiskt fin med en massa ögongodis och inspiration för en handarbetsnird som mig. Filten i vågmönster är superhärlig :) Fin kväll önskar Camilla

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra