tisdag 15 maj 2012

Min nya, fina tavla


Nog för att jag visste jag hade ett gäng superrara vänner, men i söndags blev jag nästan alldeles överväldigad av alla fina saker dom hade med sig när dom kom på brunch. Förutom att hela lägenheten fylldes med färska blommor så fick jag tomat- och chiliplantor, en hög loppisshoppade tyger och denna superfina tavla som Maja hade gjort. Jag har så många gånger suktat efter en likadan som hon har hemma och nu fick jag äntligen en egen.


Jag älskar såna här superenkla idéer som blir så fint. Bara klistra fast två brickor från ett loppisfyndat Domino i en IKEA-ram och tavlan är klar. Det är ju genialt!

11 kommentarer:

  1. Genialt var ordet! Och snyggt var ett annat! :)

    kramar

    SvaraRadera
  2. verkligen snygg, och rolig ide!

    SvaraRadera
  3. Kul! Jättefin dessutom! :)

    SvaraRadera
  4. Så dekorativt! Hade aldrig kommit på tanken att göra en tavla av ett dominospel! Bilderna kommer verkligen till sin rätt i tavlan! / Annika

    SvaraRadera
  5. Det var väldigt snyggt! Jag har två gamla memoryspel med bilder med 50-60-70-talskänsla, som jag tänkt göra tavla av, det där var ju en enkel men väldigt snygg variant! Lägger det i idébanken. :)

    SvaraRadera
  6. Skumt! Har nyss gjort en tavla av exakt samma spel! Fast jag skulle nog, ser jag nu, använt mindre antal brickor:) snyggt!

    SvaraRadera
  7. Vilka härliga vänner du har!

    SvaraRadera
  8. Underbart fin tavla! Och så härligt med blommor, finns det något bättre?

    SvaraRadera
  9. Den var verkligen jättefin! Bra idé och härliga bilder med mycket färg!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra