lördag 14 juli 2012

Stiltje


Här händer inte mycket idag... har varit iväg och handlat lite mat, hängt en stund med Viggo i parken, druckit ungefär en liter hallon- och banansmoothie, bläddrat i några tidningar och läst lite bloggar. Snart blir det vietnamesiska vårrullar till middag och sen tror jag att jag kastar mig i säng och glor på en film.
En lugn, skön och icke-produktiv dag, med andra ord. Vad har ni haft för er?

7 kommentarer:

  1. Jag hade loppisbord på en hyrloppis. Hade med maaaaassa snygga plåtbrickor och plåtburkar och retrotyger o några vita pressglasgrejer o massa fint från 60-70talet. Sålde två saker.... mycket surt. Jag satt där o umgicks med bebisen som sparkade järnet i magen o hoppades på liiiite mer kunder. Skittrist! Hade hellre jämfört bebismage med dig o blitt bjuden på smooothie ;)

    SvaraRadera
  2. blåst bort på öland, och blivit blöt... börjar tröttna på regnväder faktiskt!
    Kram till dej!

    SvaraRadera
  3. Takk for så fint blad, snille deg, håper du blir fornøyd med stoffet, jeg har lagt ut et stoff til i samme mønster i rosa i dag;) ha en fin helg videre, klemmer fra meg til deg;))

    SvaraRadera
  4. Så sugen jag blir....ska göra mig en i morgon bitti;) Kram

    SvaraRadera
  5. Det låter rätt mycket som helgskönt. Själv tvättar och tvättar jag efter hemkomsten med husvagnen....

    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  6. Mysigt med lugna dagar! Själv har jag sprungit, håller på att tvätta och har tagit mig en liten tupplur. Inte helt dumt det heller :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra