lördag 25 augusti 2012

25: Min stil

Efter att ha gått klädd i gravidanpassade kläder de senaste fem månaderna så vet jag knappt vad jag har för stil längre. Men jag känner mig näst intill lyrisk över att kunna ha vanliga kläder igen och få hitta tillbaka till min alldeles egenvalda, icke gravidanpassad, stil.

 

Sista veckan innan Flora kom, när jag kände mig extra less och trött på magen så gjorde jag ett storinköp av nya kläder från H&M, som jag skulle kunna ha efter magen. En del av innehållet i det paketet kastade jag ut på gräsmattan i förmiddags och fotade. Det visar nog ganska bra vad som är min stil.


Bara sex dagar och teman kvar nu i fotoutmaningen. Jag börjar se slutet i tunneln och dessutom känner jag att den vanliga inspirationen och skaparlusten börjar infinna sig igen. Så när utmaningsfotograferandet är slut har jag ett helt gäng nya projekt i huvudet som ska förverkligas.

Fler bidrag på dagens tema hittar ni hos Kristina.

Tidigare i fotoutmaningen augusti:

5 kommentarer:

 1. Ja, visst är det svårt att behålla "sin stil" med bara graviditetskläder att välja på! Skönt att du redan uppdaterat garderoben till ditt nya icke-gravida liv... :) Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Oh, snygga kläder! Hittar lite där som gärna får flytta hem till mig. Själv har jag insett att hela min garderob är från förr förra säsongen innan graviditet och bebisar. Behövs mer kul och nytt :)
  Ha en fin dag! kram

  SvaraRadera
 3. men du,nu var det alldeles för längesedan jag var här,Flora! vilken guldklimp. Blev plötsligt svårt bäbissugen.å det där med stil är svårt ibland även om man inte varit gravid precis utan mer skendräktig ;) längtar efter att se dina nya projekt. hej!

  SvaraRadera
 4. Vad tjusig du kommer bli i dina nya kläder :)

  SvaraRadera
 5. Menar du att du redan kommer i helt vanliga kläder? Men inte smal-jeansen väl? ;)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra