tisdag 28 augusti 2012

28: Hösttankar


Gosa med bebis. Sy och pyssla. Ölands skördefest. Ligga i soffan med sovande bebis på magen. Barnvagnspromenader. Måla väggarna på lilla toaletten. Luncha med arbetande kompisar. Mysa med Viggo. Virka en ananassjal till mig själv. Resa till solen med familjen. Måla alla slitna lister hemma. Träna. Fika med mammalediga vänner. Gotlandshelg med tjejerna. Snusa på mjuk bebishud. Plöja hela Mad Men-boxen. Framkalla foton och sätta i album. Och så ännu lite mera bebisgos.

Ett axplock av mina Hösttankar och planer. Jag gissar att jag kanske hinner med hälften av sakerna. Men vad gör det. Jag ser fram emot en ledig höst utan krav att gå till jobbet varje dag. En höst där jag kan göra i princip vad jag vill.
I ständigt sällskap av finaste Flora.

Det brukar alltid kännas lite jobbigt och vemodigt när sommaren tar slut. Men inte i år. Jag är bara så glad att vara av med stora magen och ha bebisen på utsidan. Och det känns rätt mysigt att börja tända ljus på kvällarna. Och de varma tröjorna och stora sjalarna man redan haft på sig större delen av sommaren känns betydligt mer ok när det blir höst på riktigt, än vad dom kändes i juli.

Och appropå höst och kyligare väder... Jag har precis fyllt på shoppen med ett helt gäng bebismössor. Kika in om ni är intresserade.

Fler bidrag på dagens tema i fotoutmaningen hittar ni hos Kristina.

Tidigare i fotoutmaningen augusti:

7 kommentarer:

  1. fina tankar... jag vore glad om jag hann en bråkdel av de där grejerna!
    Gillar din skor massor, kram...

    SvaraRadera
  2. Vilken toppenhöst det ser ut som... håller med om att hösten är mysig och härligast av allt är att man kan tända alla ljus och krypa upp i soffan. Vad kul att du gillade papperspärlorna! De är verkligen enkla att göra och kan ändras i oändlighet :)
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  3. Ligga i soffan med bebis på magen. Det är något av livets bästa korn. Minns det som igår. Ovh just det kan till och med få mig lite lite sugen på en trea. Kram!

    SvaraRadera
  4. Mys!! Åh, tiden går ju så snabbt. Och jag var inne och tittade på dina mössor.. de var sååå fina! Men tyvärr för små för mina töser. Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  5. Hade missat lilla Floras ankomst. Ett stort grattis till den nya familjemedlemmen. Jättefin! Hoppas att du njuter av din fina höst.

    SvaraRadera
  6. jaa, det är så att man blir lite avis faktiskt. Önskar dig en härlig hemmavistelse med liten.

    SvaraRadera
  7. Hoppas du får en fin höst som föräldraledig, och grattis till Flora. Flora är ett underbart namn!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra