lördag 1 december 2012

Julkort

Mail, sms, fb-meddelande och Instagramkommentarer i all ära, men det allra bästa är väl ändå att få en handskriven hälsning levererad hem till dörren av brevbäraren. Det blir dock mer och mer sällsynt med sån post i brevlådan. Till jul eller om det bjuds in till dop och bröllop är väl i princip de enda gångerna jag får något annat än räkningar och reklam i brevlådan nu för tiden. Och ännu roligare blir det ju då om det är ett hemmagjort kort som landar på hallmattan.

Mina julkort för året är färdigpysslade men inte skickade så jag tänker inte visa dom här ännu. Ni får vänta tills som landat hos sina mottagare.

Istället bjuder jag på några favoriter på julkortsfronten som lite inspiration om ni ännu inte gjort era kort. Gemensamt för dom alla är enkelheten. Enkelt är snyggt. Och bra, när man ska göra ett helt gäng likadana kort.


Tre vita knappar blir en snögubbe hos Kristina.


Johanna B:s enkla kort är en stor favorit.


Tjusig utskuren gran från Cut&Make.


Och så Malins washi-granar. Det här är sånt som kan få mig att nästan bli så sur på mig själv för att det inte var jag som kom på den geniala idén. ;) Så enkelt och så snyggt. Grattis Malins alla vänner som får dessa i sin brevlåda till jul!

8 kommentarer:

 1. Det är ju nästan synd att man får så lite finpost i brevlådan för man blir ju så glad själv. I år blir det nog några julkort i allafall de närmaste. Och saffrans muffins med vitchoklad låter ju hur gott som helst. . Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Jag är på gång med julkorten i huvudet.
  Själva idén tar ju lite längre att göra ut än det praktiska ibland.
  Men nu så!!!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Superfina kort allihopa :)
  Nu får det nog bli några kort i år!

  SvaraRadera
 4. fniss... du får trösta dej med att du har massa andra fina ideér, som gör att alla vi andra blir sura på oss själva! :-)

  SvaraRadera
 5. Iår har jag faktiskt köpt mina, men såklart sett till att de är personliga och roliga ändå. Gäller att prioritera juklpysslandet när tiden inte räcker till,
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Ååååh, så fina tips du bjuder på!! Helt fantastiskt fina, tror faktiskt de åker upp på härmlistan på en gång!
  Trevlig kväll, Sandra

  SvaraRadera
 7. Helt underbar inspiration! Nu måste jag ju skicka julkort (något som vi annars har rationaliserat bort nästan helt). För här var ju kort jag bara måste prova. Tack snälla för inspirationen :)

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga kort!! Blir nog till att sno lite tips till årets kort!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra