söndag 2 december 2012

Söndagsbild #48


Det är ju nästan som att man tror att man lever i nån sorts Bullerbysaga.
Tre dagar innan advent börjar det snöa och vintern kommer med besked. Sen på självaste adventsmorgonen så spricker det upp och blir strålande solsken över ett kritvitt vinterlandskap. Idylliskt och vältajmat så det räcker och blir över.

Här hemma varvas adventsstöket och firandet med ihopsamlande av alla passen, provning av sommarkläderna (vilka kläder har barnen vuxit ur och vilka kläder kommer jag i igen när magen och fläsket är borta?) och kontroll av solkrämen. På tisdag lämnar vi Sverige och vintern för en veckas sol och bad. Lagom till Lucia är vi hemma igen och då är det bara advents- och julmys som gäller. Utan undantag.

Hos Fabriken hittar ni i vanlig ordning fler söndagsbilder. Jag gissar att det blir många adventsljusstakar, pepparkakor och lussebullar på bilderna idag.

Ha en fin söndag och advent, allihopa!

13 kommentarer:

 1. Åh så skönt!!
  Passen och solkrämen ni är redo!!

  SvaraRadera
 2. Ja verkligen vältajmat!! :)

  Låter härligt med sol och bad!

  SvaraRadera
 3. Tack för titten hos mig! Ja snön och kylan va ju riktigt vältajmad...hoppas nu bara det håller i sig så vi slipper regn och rusk.
  Ha en skön semester!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blandning av känslor det måste vara hos er! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Å så härligt!
  Just nu har jag träningstema på bloggen:)
  Varje Måndag är kommer en nya utmaning kom gärna med ideer till dessa utmaningar tex spring minst 5km, gå minst 1mil osv. Utmaningen är för alla med utan blogg och jag vill att vi alla hjälper och peppar varandra

  Vill du vara med? Skriv i mitt inlägget om träning om du vill vara med så länkar jag till dig varje måndag då utmaningen är

  Utmaning 1 börjar imorgon måndag titta in då för att se vad första utmaningen är.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Nä, inte alls avundsjuk... Nu när jag följer dej på instagram kommer jag kanske känna som att jag är med på resan...? Eller troligtvis inte! :-)

  SvaraRadera
 7. Härligt! Med pass och solkräm kommer man långt. Trevlig resa!

  SvaraRadera
 8. Å, vilken härlig bild! Underbart med utlandsresa nu! Ha det så skönt!

  SvaraRadera
 9. Ha en riktigt trevlig resa, hälsar en som aldrig varit utanför Norden :)

  SvaraRadera
 10. Låter underbart!! Kram från oss

  SvaraRadera
 11. Men så härligt!!! Jag kan tänka mig en vecka eller två jag med :) fast i februari när man börjat tröttna på vintern. Vart ska ni åka?

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra