måndag 3 december 2012

Min vita vägg

Aldrig hade jag väl trott att jag skulle bli så glad av en vit vägg. Men det blev jag. Jag känner hur jag smilar och tittar lite extra på den varje gång jag går förbi.


När vi flyttade in här för dryga fyra år sedan så satte vi upp två vinställ på väggen. Smaken var tydligen annorlunda då och vi tyckte det var snyggt. Dessutom hade jag då de senaste månaderna haft en övernaturlig tur i vinlotteriet på jobbet och kammat hem 19 flaskor vin på fyra månader och eftersom jag va gravid så dracks inte flaskorna upp och vi hade med andra ord mycket vin hemma. Så... vinställ på väggen var en bra idé, tyckte vi.

Ganska snart tröttnade jag dock på vinställen och bebisen kom dessutom ut och vinet dracks upp. Så vinställen var för det mesta nästan tomma. Och fula. Varför det sen var tvunget att ta nästan tre år innan vi plockade ner dom, spacklade igen hålen och målade väggen, kan jag inte svara på. Men nu är det i alla fall gjort och jag blir så lycklig av att se min vita fina vägg. Utan vinställ.


Jag inser såklart att det här inlägget skulle vara långt mycket mer intressant om jag hade haft nån sorts Före-bild av väggen att visa er. Jag har letat. Och letat. Och letat. Men det verkar som att jag på ett väldigt effektivt sätt lyckas låta bli att få med den väggen och de fula vinställen på ett enda foto. Så med andra ord finns det ju egentligen inga bevis på denna mörka tid i min vägghistoria. I fortsättningen tänker jag nog låtsas om som om den tiden aldrig ens inträffat.

Vinställ? Vilka vinställ? Jag har aldrig haft några fula vinställ på väggen. Skulle aldrig falla mig in!

9 kommentarer:

 1. :-) Skönt att kunna förneka helt och hållet. Idag lägger jag ut en bild på din fina klänning, hoppas det är ok!

  SvaraRadera
 2. Vilket fint jularrangemang! Hoppas att ni får en härlig semester också.

  SvaraRadera
 3. Otroligt fin vit vägg ;) Nu sätter du väl aldrig någonsin upp något på den väggen igen? :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Haha, fint blev det i alla fall! Ja, smaken ändras och ibland funderar man på hur man någonsin kunde tycka just den där grejen var snygg!

  Ha en fin dag! kram

  SvaraRadera
 5. Haha. Fint ble det i hvert fall, så da kan du glemme vinstativene med god samvittighet. :)
  God mandag!

  SvaraRadera
 6. Ja set är otroligt vad svårt det är att få tummen ur ibland. Fint blev det i vart fall! Kram

  SvaraRadera
 7. Den som väntar på något gott och så vidare :-D! Det är en väldigt fin vit, ren vägg du har:-)!

  SvaraRadera
 8. Vi hade förr en mörkbrun bokhylla...med 2 mörkbruna vinställ på...tomma. Det är något som jag också hade glömt...tills nu :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra