tisdag 22 januari 2013

Be my valentine

2013 års upplaga av Alla hjärtans dag närmar sig. Inget som brukar firas överdrivet storslaget i vårt hem och det tycker jag inte heller att man behöver göra. Middag, bubbel och dyra presenter i alla ära men just Alla hjärtans dag funkar de mindre, men genomtänkta och personliga presenterna precis lika bra. 


Vem skulle t.ex. inte älska att få en sån här bukett med chokladdoppade jordgubbsrosor.


Eller en hel kortlek med kärleksord på varje kort. Tycker man att det blir väl mastigt med 52 saker att skriva kan man ju t.ex. bara använda de tretton hjärter-korten.
Har tappat länken till denna bild. Sorry!


Och den här då... hur romantiskt är inte den. Små hjärtan gömda lite överallt och varstans för att varje gång dom hittas påminna om att man är älskad. En alla hjärtans-present som varar i flera dagar om man gömmer hjärtana väl.


Överraska din kärlek på en kopp kaffe och nybakade hjärtebullar.


Nyttighets-nyårslöfte? Inga problem. Ordna en dignande fruktkorg med frukterna dekorerade med sötaste klistermärkena från Etsy


Och så en av de fin-fina sakerna med Internet... det är sprängfyllt med fina och roliga freebies att printa ut. Här hittar ni en stor härlig samling att välja bland


Till sist en klassiker - te-påsarna. Byt ut alla etiketter på te-påsarna mot egna etiketter med hjärtan och små kärlekshälsningar. 

10 kommentarer:

 1. vilka härliga tips... jag vill göra alla på en gång! :-)

  SvaraRadera
 2. Fina tips! Jordgubbsrosorna på översta bilden ser både så vackra ut att man inte vill äta dem, och så goda att man vill sluka alla på en gång.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker inte heller att alla hjärtans dag är en dag då man måste slå på stort, men att uppmärksamma att det är en speciell dag är ändå lite roligt. Många fina tips!

  SvaraRadera
 4. Takk for mange skjønne tips:)

  SvaraRadera
 5. Åh vad många fina tips du bjuder på! Tepåsen och de där bullarna får nog bli årets hjärtesak här:) Tusen tack för tipsen och tack även för så fin hälsning:)

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Ja oj, snart är det dags. Fin inspiration! Förra året gjorde jag en hart-folder på Pinterest veckorna innan, ska nog gå in och titta där igen :)

  SvaraRadera
 7. Underbara hjärtliga tips!!! Tack!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Bullarna är ju hur söta som helst <3

  SvaraRadera
 9. Underbara tips! Det tackar jag för. Några knycker jag till Alla hjärtans... :)

  Sv; *asg* jag skulle naturligtvis ha skrivit att jag ÄR snuskigt rik. Tänk vad roligt att följa kommentarsfältet sen ;)

  Kramar

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra