lördag 12 januari 2013

Omväxling förnöjer

Sedan jag blev mammaledig och spenderar massa tid hemma så har det gått upp för mig hur lite tid man egentligen spenderar hemma när man jobbar. Jag märker nu att jag tröttnar betydligt snabbare är i mycket större behov av omväxling och nya saker hemma, än vad jag varit tidigare när jag jobbade. Tyvärr tillåter inte min plånbok betydligt fler inköp än tidigare, så det gäller att hitta enkla sätt att förnya.


Washitejpen och bokstavsbannern från Mokkasin är väl knappast några nyheter för någon av er, men dom båda är ju genialiskt för att flytta om och göra nya saker på väggarna. 


Även den målade griffeltavlan vid köket får byta skepnad allt oftare. Nya klokheter och visdomord minst nån gång i veckan. 


Och den senaste i raden av mina omväxlingsbara grejer här hemma är clipboarden. Hur enkelt som helst att byta det som sitter på. Foton, vykort, planscher etc. Jag har ställt min på hylla lutad mot väggen, men det går lika bra att sätta upp på väggen med en spik. 

12 kommentarer:

 1. tack för fina sätt att variera sitt hem är utan att det kostar skjortan! Dessutom, det här med att ställa saker, istället för att hänga upp, det förespråkar ju jag starkt!

  SvaraRadera
 2. Fine endringer som ikke koster så mye. Smart :)

  SvaraRadera
 3. Clipboard står på "vill ha"-listan... :)

  SvaraRadera
 4. Det är föräldraledighetens baksida, så många idéer och så lite pengar. Fint du gjort!

  SvaraRadera
 5. Visst är det så när man går hemma... Jag har förresten en kalender på väggen i en clipboard, det blev jättebra.

  SvaraRadera
 6. Jag har behov av att förändra ganska ofta. Kanske för att jag arbetar hemma och ser allt detta jämt. Min man tycker nästan aldrig att något behöver ändras =)

  SvaraRadera
 7. Så himla fina tips du delar med dig av! Tack!

  SvaraRadera
 8. Min man höll på att bli smått galen på mig när jag var mammaledig. Jag får alldeles för många göra-om-idéer när jag hemma tycker han. :)

  Bannern ligger just nu lite bortglömd här hos mig. Kanske ska ta tag i det. :)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Vilka bra tips !!! Underbart kort med blomsterkransen :) Det behöver man nu när man längtar efter ljuset.

  SvaraRadera
 10. Ledigheten bidar uppenbarligen massor av kreativitet hos dig : )

  SvaraRadera
 11. Många bra idéer men gillade särskilt den målade griffeltavlan, har några väggar som ska få färg snart och en sån tavla vill jag nog oxå försöka få till :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra