onsdag 27 februari 2013

En slö, men ljuvligt doftande dag


Idag uträttas inga stordåd av fru Nuhma, kan jag lova. En promenad, lite småstädande och plockande och ett minipyssel. Men mest av allt en hel massa slötittande på TV:n och nafsande i de valkiga bebislåren. En sån dag som jag ibland älskar och ibland hatar. Idag är det kärlek.


Minipysslet bestod i att klä om en lampskärm. Löjligt enkelt. Mät och klipp, sy ihop till en tub, sy kanaler uppe och nere och dra ihop med resårband. Easy-peasy, plätt-lätt.

Spetstyget till skärmen är från Ikea. Blev så glatt överraskad vid mitt senaste besök när jag såg att dom säljer spets på metervara. Löjligt billig metervara dessutom.


Så utlovade ju rubriken ljuvlig doft också... den här doften kom med posten från Ellos imorse. Jag blir alldeles lycklig varje gång jag kliver in i badrummet och doften slår emot mig.

Och vad är grejen med Ellos förresten? Har dom piffat till sig och föryngrat sitt sortiment väsentligt eller börjar jag bli så gammal att jag går igång på Ellos-saker? Vill ha brickan, kudden med knappar, kudden som matchar brickan, skorna (bruna och leo) och halsbandet.

11 kommentarer:

 1. haha... nä, du börjar inte bli gammal, för isåfall är jag det med. Jag gillar massor på heminredningsfronten, vill-ha-feeling på ellos alltså! ;-)

  SvaraRadera
 2. Fin lampefornyelse! Jeg gjør det på samme måte - enkelt som tusan;)

  SvaraRadera
 3. Fin lampa!! Och oj vad jag saknar just de dagarna när man bara kan njuta av sin bebis... Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag håller med dig, Ellos har så fina saker. Jag skickar efter massor, speciellt då det har rabatt. Det har dom ju ganska ofta och då till 50% så man måste ju passa på:)
  Fin lampskärm, det gjorde du bra.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag tycker Ellos är lite så, ibland massor man vill ha och ibland inget alls.

  SvaraRadera
 6. Lätt som en plätt säger du...tror inte att det skulle vara det för mig. :)

  Ja,vad har hänt med Ellos? Jag hittar också en massa godbitar där! :)

  SvaraRadera
 7. Vad fint det blev med lampan!

  Funderade på samma sak här om dagen, fast med lindex. Minns att jag bara tyckte det var "tantkläder" där förr... men nu så! Hm... de har säkert föryngrat sig! ;)

  Ha en fin kväll! kram

  SvaraRadera
 8. Söt skärm till söt lampa! Mmm.. valkiga bebislår.. det var länge sedan för egen del. Njutningsbara!

  SvaraRadera
 9. Låter som en härlig dag! Lampan är verkligen fin!

  Nu blev jag nyfiken på Ellos, får nog kika in där jag med. :)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Känns som att ellos har piffat till sig.
  Lät som en bra dag :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Låter som en alldeles härlig dag tycker jag. Lite avis på det där med bebislåren blir jag allt. Dåligt med sådana här nuförtiden. Blir inte sammalika med 16-årslår liksom.... Antagligen skulle jag bli anmäld om jag försökte :D

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra