fredag 15 mars 2013

Äntligen på tidningshyllan


Nu kan man äntligen se resultatet från fredagen i januari då Frida och Lina var här och flyttade runt bland mina saker, möblerade om, spillde kaffe över en hel vägg (sorry Frida, jag var tvungen att skriva det... det var ju så roligt. Och klantigt. ;)), fotograferade en hel massa, fikade och snackade skit.


Tidningen säljs till och med tisdag så ni har god tid på er att köpa den. Några sidor efter "mitt" reportage får ni också kika in hemma hos en av mina favoritbloggare - duktiga Mia.


Annars då... jo jag blev så stressad imorse över att jag igår lovade ett så storslaget påskpyssel nästa torsdag så jag var tvungen att promenera iväg till närmaste pysselaffär och köpa på mig massa nya papper, ägg, pennor och andra grejer. Kan avslöja att det bli fokus på guld, brons och glitter denna påsk. Mer om det nästa vecka.

Trevlig fredag, gott folk!!

8 kommentarer:

 1. Å så roligt, den måste jag köpa!

  SvaraRadera
 2. Vad spännande! måste se om jag hittar tidningen i vår butik

  SvaraRadera
 3. Den verkar vara slut på många ställen. Kag köpte två i vår lokala matbutik och igår var de slut. Min far har varit i tre butiker i stan slut där med. Trevlig helg och väldans trevligt att du gillar min blogg.

  SvaraRadera
 4. Fick den i lådan häromdan´, bra reportage:) Och bra tidning naturligtvis!
  /Ninni

  SvaraRadera
 5. Grattis till reportaget! Roligt! Kaffe över hel vägg låter si så där kul, men jag antar att det redde ut sig.

  SvaraRadera
 6. Men vad kul! Måste genast kollas upp. Grattis till detta, duktiga du!!!

  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Kul - grattis! Ser jättefint ut. Och påskpysslet, det hade jag glömt bort. Tur att det är en dag kvar på helgen. Kram!

  SvaraRadera
 8. Men åh vad roligt!! Och fasen att jag inte köpt tidningen, får kika om den kan finnas kvar även idag.. Grattis!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra