fredag 29 mars 2013

Vi pausar påsken och pratar stjärnor istället

Det är väl knappast någon hemlighet att jag gillar stjärnor. Vill man få mig på fall och redo att lätta på plånboken så är det bara att sätta en stjärna på grejerna.


Glädjen var stor i måndags när armbandet London star från duktiga Ulrika äntligen landade i brevlådan. Så enkelt, nätt och fint med den ljuvligaste lilla stjärnan i guld. Just nu har Ulrika en tävling där man kan vinna ett annat, snudd på lika fint, armband. Missa icke.



Om jag bara fick slå in paket i ett och samma papper resten av livet så skulle jag nog välja stärnorna från Tine K.


Hos Ellos hittar man finaste tapeten med stjärnor på (till ett väldigt bra pris dessutom). Funderar på att köra minst en vägg i Viggo och Floras blivande rum med denna.



Stjärnsjalarna från Beck Söndergaard har allt man kan önska av en sjal. Precis lagom stora i sval bomull. I min garderob ligger redan en grå med vita stjärnor och en vit med röda stjärnor. Men dom skulle absolut må bra av lite sällskap från en blå variant också.


Mjukaste velour med stjärnor från Stoff&Stil. Köpte en halvmeter av den gröna varianten för ett tag sedan men det tog slut snabbare än snabbt så det blir nog till att fylla upp tygförrådet med lite mer stjärnor snart.


Fina påslakan för barn från H&M.


Och vem vill inte dricka saft som en riktigt stjärna i sommar? Schlurrrp!

9 kommentarer:

  1. Vilket superfint armband, det var du värd!

    SvaraRadera
  2. Älskar armbandet! Blir sugen på ett eget nu. Kram o ha en fin stjärnpåsk!

    SvaraRadera
  3. Armbandet är verkligen superfint! Stjärnor är härligt och tapettipset måste genast kollas upp, jag har en hall som skall få en ny tapet men jag har så himla svårt att välja...stjärnor lät fint :)
    Ha en fin påsk, kram Monica

    SvaraRadera
  4. Armbandet är så fint! Gilla gilla gilla!!!

    SvaraRadera
  5. Härligt stjärnTema. Armbandet är underbart fint. Så klart är jag redan med i tävlingen. Hoppas du fåt en fin skön glad påsk! Kram

    SvaraRadera
  6. Ett inlägg som gjort för mig ;-) Även jag älskar stjärnor och har svårt att motstå... Gör smycken med stjärnor, några tröjor som du kanske sett, har sjalar, kläder, inredning, till barnen... Ellos tapeter har jag också kikat på, så fina. Och velourtyget vet du ju att jag tycker om :-)

    SvaraRadera
  7. Stjärnor är jättefint... härliga saker du visar!
    Underkläder med stjärnor på ligger det bland annat i barnens påskägg. Räknar kallt med att de blir glada! :-)

    SvaraRadera
  8. Armbandet var verkligen otroligt fint i all sin enkelhet.

    Kram Daniela

    SvaraRadera
  9. Mmmmm, gillar oxå stjärnor!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra