onsdag 1 maj 2013

Tre snabba tips


Maj och solen kom. Äntligen. Några snabba tips innan första maj-dagen når sitt slut.

Hos Lina har ni chansen att vinna två riktigt fina glasaskar från Ittala. Jag har suktat efter såna länge så mina tummar hålls hårdare än hårdast för vinst.

Kristina drar igång en fotoutmaning igen under hela maj. Ett tema varje dag att knäppa en bild kring och publicera på blogg eller Instagram. Jag kommer självklart vara med igen (senast var i augusti förra året när jag vaggade omkring smällfet och väntade på att Flora skulle behaga komma ut) men kör på Instagram (@petranuhma) den här gången.

Och slutligen kommer tips om en radda bloggar som jag fått upp ögonen för den senaste tiden. Alltid lika kul när man hittar nya inspirationskällor att besöka. 
I am Jo - snygga, smarta och pihittiga DIY-tips, lite inredning och mycket svart och vitt. | Volang - lite av varje, mycket av finheter och inspiration. | Karin A fotografi - hennes bilder... oh la la, vilka bilder. | Candore - mer DIY och roliga idéer. | Piazzan - inredningsinspiration en masse.

De snabba tipsen är till ända och nej, blommorna har inget med saken att göra. Bara den ljuvliga kvällssolen som sken in genom fönstret, fångad på bild.

4 kommentarer:

 1. Vilka bra tips! Fotoutmaning låter kul, kanske man ska va med :)

  Kram viktoria

  SvaraRadera
 2. Härligt Petra! Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack för tipsen, alltid roligt att hitta nya bloggar! Kram Monica

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra