fredag 14 juni 2013

Nu återstår bara en liten, liten detalj


Lilla toaletten - check. Sovrummet - check. Hallen - check. Julias rum - check. Nästa rum som ska målas och fixas är Viggo och Floras rum. Barnrummet. Rummet där man obehindrat kan gå all in med färger, piff och roliga saker.


I veckan landade de här jättefina printen från Lovisa i brevlådan, som ska upp på väggen i rummet. Honeycombs i fina färger är inköpta för att hängas i taket. I Paris kombinerade och köpte jag egna Happy lights till rummet och jag har hittat den perfekta hängaren till utklädningskläderna. Jag har valt tyger att sy vimplar och kuddar av och i Spanien loppisshoppade jag små träknoppar som ska bli krokar på väggen. Kort och gott så är detaljerna och det roliga piffet till rummet redan klart.


Nu återstår det bara att packa ner alla grejer i lådor och tömma rummet, plocka ner hyllor och tavlor och spackla igen alla hål, täcka golv, maskera med tejp och måla tak, väggar och lister. "Bara" det. Sen går jag all in på piffet.

3 kommentarer:

  1. haha... jamen då så! :-)
    Var har du köpt dina honeycombs... gjorde min andra omgång idag och har definitivt tröttnat!

    SvaraRadera
  2. Tänk vad mycket roligare och enklare det är att ta tag i piffet jämfört med förarbete.. känner så väl igen mig. Eller så blir det så att jag helt underskattar tiden och kraften det tar för att packa ned, förbereda och allt det där så jag är helt slut när jag kommit halvvägs bara...

    SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra