fredag 5 juli 2013

Såga, skruva och spraya


Såga-, skruva- och sprayaprojektet jag hintade om igår är klart. Även om jag inser nu i efterhand att jag fick det att låta betydligt större än vad det var. Såga-, skriva- och sprayaprojekt låter ju jättestort. Fast jag sågade ju visserligen. Två hela snitt (nej, tre snitt om jag ska vara ärlig, men det tredje som satt i pekfingerknogen var ju inte direkt enligt ursprungsplanen) i plankan och tre snitt i plastdjuren som jag kapade på mitten. Och jag skruvade. Tre hela skruvar drogs i från baksidan där jag sedan skruvade fast de halva plastdjuren. Och slutligen så sprayade jag. Massor. Lager efter lager innan det slutligen täckte helt och hängaren var ordentlig vit. Så ja... det kanske är ok att kalla det ett såga-, skruva och sprayaprojekt ändå.


Hur som helst så är hängaren klar och ska slås in för att ges bort som 4-årspresent kommande vecka.

8 kommentarer:

 1. Väldans fun! Kanske något att göra av alla våra hundra miljarder plastdjur.

  SvaraRadera
 2. Fin skall det ju så. Blir galen på telefonen. Nu när ja ändå är här igen så kan jag ju passa på att säga att fina saker att hänga fina saker på kan man ju inte få för många av.

  SvaraRadera
 3. Men herre gud så fint det blev!
  Du är så duktig!!!
  Så klart det är ett projekt.
  Ett riktigt DIY projekt!

  Kram och trevlig helg,
  u.

  Ps. tack o lov för att du inte är någon diet blogg :))

  SvaraRadera
 4. Den var ju jättefin, vilken kul idé! Har en stooor låda med djur som fyndats på auktion för länge sedan...kanske några skulle kunna få ny användning :)
  Är säker på att 4-åringen kommer bli superglad!

  SvaraRadera
 5. annars kan man ju kalla det ett sjukt-snyggt-och-väldans-fiffigt-projekt! Var får du alla din underbara idéer ifrån människa?

  SvaraRadera
 6. Så fint, 4-åringen blir nog riktigt glad!!!

  SvaraRadera
 7. Nämen så rolig idé. Du är fiffig du =)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra