torsdag 1 augusti 2013

Äkta kärlek, spanskt skräp och tusenmiljoner småpryttlar


Kan man vara förälskad i en färg? I så fall är jag det. Den är så fin, min gröna färg. Jag vill måla typ allt jag äger och har i den här gröna färgen. Men för husefridens skull håller jag mig nog till ursprungsplanen och nöjer mig med sakerna i Viggos och Floras rum som jag målat. Kanske några extra små saker bara. Bara lite fler saker i grönt. Bara några.


En loppisfyndad pinnstol och ett rådjur till tavelväggen (ja, jag vet att det saknas en bild, men det är lite min grej, att vara seg med att fylla ramarna med bilder).


Ett gäng träknoppar har också intagit en grön kostym och tjänar numer som krokar. Dom hittade jag på en loppis i Spanien tidigare i sommar. Och för er som tror att ni sett mycket skräp och totalt värdelösa saker i era dagar kan jag nästan garantera att ni inte sett så mycket skräp och värdelösa saker som på loppisen i Spanien. Men nånstans där, långt under de überkrussidulliga klänningarna, de trasiga köksredskapen, de rostiga verktygen och de trasiga tv-apparaterna från 60-talet så lyckades jag, mot alla odds, hitta ett gång träknoppar som jag letat efter.


Och så nya förvaringspåsar. Tryck med textilfärg på bommulsväv och färglada, mänstrade band att dra ihop dom med. Easy-peasy och bästa färvaringen till alla tusenmiljoner småpryttlar som huserar i detta rum.

8 kommentarer:

 1. Superfint! Gillar verkligen färgen och stolen är fantastiskt snygg!

  SvaraRadera
 2. Fint! Och tack för tipset på IG. Jag har kikat på de flesta ställena, Erikshjälpen, Kupan mm, men inga pinnstolar! Snyft! Jaja, det är väl bara att fortsätta leta! :)

  SvaraRadera
 3. Men åh så fint du har gjort! Och jag håller med, färgen är underbar! Visst är de där tygpåsarna fantastiskt bra. Måste nog göra ett gäng till :-)

  SvaraRadera
 4. Förstår att du är kär, färgen är ju underbar. På min skärm ser den ut att vara "emaljgrön", om du förstår vad jag menar. Sagolikt fin.

  Intressant det där med att baka med lavendel, kanske man skulle våga sig på att testa. Mamma brukar ha en jätteplanta med lavendel, kanske man kan knycka några kvistar :)

  SvaraRadera
 5. Så fint du har gjort! Jag älskar den där gröna färgen som liknar "Kockums-grön", som är så fin tillsammans med "Kockusm-gul", vet du vad jag menar? Jag tänker på emaljföremålen från Kockum.

  SvaraRadera
 6. så fint... och grönt är skönt!
  Själv är jag inne på en lite mintigare grön och båda mina förslag om att måla matsalsbordet och ytterdörren har mötts med positiva humane. Vem vet, kanske kan det bli så...?!
  Förvaringspåsar... jag inser att jag måste sy det. Pryttlarna svämmar ju över på de där barnrummen!

  SvaraRadera
 7. färgen <3 knopparna <3 och påsarna <3 så bra idéer. fint! Längtar tills vi ska möblera om här och fixa nytt barnrum!! kram hoppas du får en fin helg

  SvaraRadera
 8. Ja, det var en väldigt fin färg! Känns väldigt lugn även om den är färgglad :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra