lördag 3 augusti 2013

När man bara skrotar runt


Åh, vad det är härligt ibland att på en ledig semesterdag bara vara hemma och skrota runt. Att inte göra någon egentlig nytta alls utan att istället leta fram ett par plastdjur och spraymåla dom med kopparfärg.


Och sen spraymåla lite mer plastdjur. Fast i silver denna gång.


Att slå sig ner vid köksbordet och klippa ut en liten råtta och ett råtthål i svart vinylplast och klistra på tröskeln i barnrummet.


Att på eftermiddagen ta en snabbvisit till den lokala loppisen och köpa två brickor (som man egentligen absolut inte behöver eftersom det redan står typ sju brickor hemma i köket) för en tia styck, bara för att man är så sugen på att måla och piffa lite. Och så kan man låta ett till plasdjur att spraymåla, slinka ner i loppispåsen också.

4 kommentarer:

 1. Det låter jättehärligt! Vilka härliga grejer du hittar på när du har en ledig dag! råttan o råtthålet måste jag fixa nåt tag när övriga familjen inte ser det, så får dom sig en överraskning...!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar råtthålet!! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken perfekt lördag! Dina pysselgrejer är så underhållande. Råtthålet, hur kan man inte gilla? :)

  SvaraRadera
 4. Du har ju pysslat, inte bara skrotat runt! :-) Tror att de bästa pysselgrejerna kommer man på just när man gör "ingenting" får då låter man hjärnan få tänka fritt.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra