söndag 4 augusti 2013

Fem insta-favoriter

Sommartid, och inte helt otippat så hamnar både egna och andras blogginlägg lite i skuggan av sol, bad och grillmiddagar. På Instagram däremot så uppdateras det friskt och jag insuper all inspiration och tips jag kan få. Här är mina fem kreativa favoriter för tillfället. 


Hur fantastiskt fin blev inte den här väggen som @fialoppans fixat med hjälp av några prickar i vinylplast. Och  hennes glasskort med strutar av sommarord är så fina och fyndiga att jag dog en smula när jag såg dom.


Kolla in dom här muffinsarna som @cissela_c gjort. Kanske det roligaste jag någonsin sett i muffinsväg. Och pallen som pimpats med plastunderlägg från Svenskt Tenn. Fin med stort F.


@sofiasveninge bjuder alltid på fina småpyssel. Jag skulle lätt kunna tänka mig minst en sån här pastellstad hemma och träbrickorna som hon gjort är ju smått genialiska. Ett pussel som man kan leka med och bilda olika figurer med i evighet. Kanske den mest perfekta presenten jag kan tänka mig till en 5- eller 6-åring. 


Jag älskar spegeln som @sofiekallstrom hängt upp i sidenband. Och det gulsprayade älghornet kommer inte långt efter på älsk-listan. 


Och sist, men inte minst. För alla er som gillar snygga pyssel och vitt och svart så är @charlottewangstedfoto ett måste att följa. En kudde med eget batman-tryck och pimpade Ikea-askar. Oh la la! 

Så alla ni som har Instagram och vill ha mer inspiration och roliga tips, in och följ dessa fem donnor. Och vill ni följa mig på Instagram så heter jag @petranuhma. 

7 kommentarer:

 1. Måste ju bara tassa in och läsa ikapp här inne på bloggen också, kan ju inte bara instagramma hihi;) Ska kika in hos ett par av dessa som jag inte gjort tidigare, tack för tipset!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Takk for tipsene - masse flott :)

  SvaraRadera
 3. Tack för tips - det var ett par nya bekantskaper där som jag ska titta in hos. Cissela och Charlotte W. inspirerar verkligen! Precis som du :)

  SvaraRadera
 4. oj vad du hittar bra grejer på instagram - tack för tipsen!

  SvaraRadera
 5. Oj, oj så mycket fint! Själv är jag inne i en Pinterest-period och pinnar som aldrig förr!

  SvaraRadera
 6. Tack för tipsen. Börjar bli trött på mina feeds.Ska hoppa på ditt och kolla in dessa donnar. Har ett tips till dig. Kolla in @confettis. Underbara bilder. Svensk tjej, snart 4 barns mor.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra