onsdag 11 december 2013

Det gäller att hålla koll på dagarna

Snart nytt år och 365 nya dagar att hålla koll på. Efter noggrann scanning av kalenderutbudet på marknaden har jag kokat ner det till fem favoriter. Fyra ska bort och en ska väljas. Eller två. Eller kanske tre. Hur många olika kalendrar kan man ha hemma egentligen?


Less is more. Inga krussiduller. Bara enkelt och snyggt.


Cats let nothing darken their roar. Denna kalender har väl nästan blivit en klassiker i inredningssammanhang men än så länge har den inte hångt på min vägg. Kanske att den får göra premiär hos oss 2014.


Riktigt snygg väggkalender på ett enda papper.


Jag älskar framförallt själva upphängningsanordningen på den här. Undrar om den skulle gå att återanvända och hänga andra posters i sdan, när året är slut.


Och så Eternety Calender från House Doctor. Den måste jag ha. Så är det bara.

10 kommentarer:

 1. Ska man se det praktiskt, så är det ju bara trean som man vill skriva på, men ni kanske har andra system för att hålla koll på det ni behöver? Jag hade en liknande som den (från Granit) för några år sedan och tyckte den var bra, lätt att överblicka liksom.

  SvaraRadera
 2. Tack själv för tips! :)

  Den som är som ett stort kollegieblock borde få ta plats i alla rum här på skolan, älskar den!

  SvaraRadera
 3. Tack för tips, vi behöver också en kalender. Har kört på en slags familjeplaneringsvariant från Ordning&Reda några år men är sugen på något nytt - och snyggt. Håller med dig om Eternity Calender, så fin, och ekonomisk eftersom man alltid återanvänder den. (hör hur jag försöker motivera inköpet för mig själv här...)

  SvaraRadera
 4. Snygga! Vi behöver dock också plats att skriva. Vi har snott kalendern som kom med senaste bamsetidningen! Haha, räknas inte till de mest stilrena inredningsdetaljerna kanske...

  SvaraRadera
 5. å, så många fina... gillar mest den där med snygg upphägningsanordning!
  Här kör vi bara klassisk fotokalender på barnen, och eftersom jag köpte mej en riktig kamera i början av året är det ju upplagt för bara massor av snyggkort!

  SvaraRadera
 6. Hå hå ååååå vad fina du har hittat. Älskar "Oversized Wall Calendar HUGE with wood hanger" och "Year Calender" var också fin.
  Om du ska beställa den med trähängaren kanske vi kan beställa tillsammans och dela på frakten (som inte var billig precis) ?

  SvaraRadera
 7. Superfina allihopa! Jag är extra förtjust i kattkalendern, men alla är helt fantastiska. Eternety Calender känns som ett fint komplement till en stor kalender, och så bra att man kan använda den om och om igen.

  SvaraRadera
 8. Man kan definitivt ha flera stycken! Själv gillar jag den översta, helt underbar!

  SvaraRadera
 9. Alltså jag är så himla sugen på alternativ 2, även om jag tycker att den är liite dyr. Men nr 1 är inte pjåkig den heller! Skulle du inte kunna använda en byxgalge för att skapa en liknande upphängning som för nr 4?

  SvaraRadera
 10. Alltså urfina allihopa! Men ingenstans att skriva??? Jag måste kunna skriva ner var alla ska vara och vad de ska göra och vad de ska ha med sig... :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra