lördag 7 december 2013

Tapetresterna hänger med


Planen är att börja med julklappsinslagningen i tid. Några klappar lite då och då för att slippa sitta tre timmar kvällen före julafton.


Resterna från sovrumstapetseringen hänger med. Funkar lika bra att slå julklappar i som doppresenter. Bara ändra lite när det kommer till piffet och dekorationerna.


Min favoritdekoration av paket, alla kategorier,är fortfarande ljusmanchetterna. Brukar knipas löjligt bililigt på loppis. En krona eller två. På julklapparna, självklart en variant med julstjärnor och kottar.


Och så smällkaramellerna. Detta pyssel som det producerades en masse när man var liten, men som legat bortglömt - i alla fall hos mig - de senaste åren. Jag känner att i år är året då smällkaramellerna gör come back vårt mitt hem. Kanske inte nödvändigtvis i granen men gärna dekoration på paketen och som frasig pynt på väl valda ställen.

12 kommentarer:

 1. Härliga bilder! På fina paket. Önskade jag hade en hel rulle av den där tapeten att slå in paket med. Ock snurran så söt. Tänkte också börja i veckan.

  SvaraRadera
 2. Ger man bort små saker i julklapp är det ju fint att göra själva paketet i form av en smällkaramell också.

  SvaraRadera
 3. Smällkarameller, vilken grej!! Kommer så väl ihåg hur man tog upp dem ur jullådan och lade i granen, lite tilltufsade sådär! Och hade man tur kom det en ny i skaran med ngt gott i! Perfekt till julgranplundringen!!

  SvaraRadera
 4. Perfekt att använda ljusmanschetter till presentinslagning, likaså tapetpappret och smällkaramellerna, du är en pärla på att hitta på fiffiga saker.

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Massor av fint pyssel. Fiffigt med ljusmanschetten och kanonfin julkula, notpapper är ju så fint. Jättefin gran i förra inlägget också.

  SvaraRadera
 6. Ljusmanschettpyntet var toppen. Så roligt och fint och så tokbilligt!

  Men du menar alltså att man KAN slå in klapparna innan den 23? Kanske skulle prova det då...
  :)

  SvaraRadera
 7. Så fint och kreativt! Gillar verkligen den rosa pappersdekorationen och tipset med ljusmanschetten är ju toppen! :) Ha en fin andra advent...

  Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga och inspirerande bilder, tack!

  SvaraRadera
 9. Vilka fantastiska fantastiska bilder! Du kan du! Riktigt jäkla snyggt.

  SvaraRadera
 10. Inspirerande bilder - och fiffigt med ljusmanschetter!

  SvaraRadera
 11. Men vilka härliga inslagningar, tapeten är ju ljuvligt fin :-)! Vi brukar slå in alla klapparna på en kväll. Fram med alla papper snören och etiketter och så kör vi. Och så dricker vi julmust och spelar julmusik förstås.

  SvaraRadera

 12. Missa inte dagens lucka i julkalendern som innehåller en snygg ljusstake från Mysvrån design
  Tror du skulle gilla den:)
  http://www.domkallarmighannes.com/2013/12/julkalender-lucka-9.html

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra