onsdag 8 januari 2014

Tar (tidigt) sikte på våren

Snön och minusgraderna lyser med sin frånvaro (eller nja, lyser och lyser... det är väl snarare totalt bäcksvart i snöns frånvaro, men ni fattar) och jag har nu gett upp hoppet om vintern helt. Har vi klarat oss fram till den 8 januari utan snö så klarar vi oss fint utan den fram tills vintern 14/15. Så det så.
Hör ni det nu, vädergudarna!? Besvära er icke om att ge oss någon vinter i år. Nu kan ni lika gärna strunta i det.


Nej, nu har jag helt ändrat fokus och tagit sikte på våren istället. Ja, jag inser att det kommer bli en lång väntan och förmodligen flera rejäla bakslag innan våren kommer på allvar, men i alla fall... Släpade hem en hel kasse med grön påfyllning i vårens tecken, härom dagen. Spröda lökar, krispiga tulpaner och ljuvligt vackra syrener.  
 

Alla dessa vårkläder som snurrar runt i skallen på mig. Snygga våroutfits, starka färger, armband en masse och solglasögon.

Kjol och blus | solgul tisha | snygga armband | solglasögon | lite roligare variant av basplagget svart kjol | boots med perfekt klackhöjd för vardagsanvändning | clutch


För en vårfräsch look (alltså slippa blek hud som ser närmast genomskinlig ut och råttfärgat hår) använder jag Brun-utan-sol och blondspray. Båda två som bara ger lite effekt i taget. Perfekt för att undvika en plötslig Big Brother-blond hårfärg och gult missfärgat ansikte.


Vårkänsla i arbetsdagarna får jag med finaste anteckningsblocket från duktiga Hanna Karlzon.


Och så alla reklammail... Yrkesskadad som jag är så signar jag upp mig på i princip varenda nyhetsmail man kan få. Jämför ämnesrader, bildupplägg, länkningar, copy och så vidare. Ja, och så får jag ju imellanåt ett par fina tips och erbjudanden också. Ovan; ett axplock av fina vårnyheter som hamnat i inkorgen den senaste veckan.

6 kommentarer:

 1. Fin inspiration! Tycker också att det kan kvitta med vinter!

  SvaraRadera
 2. Jag kör mer med att det är höst just nu ute iallafall. Inne är det vår för här står tulpaner och videkvistar och blommar för fullt. Och vintern får gärna hålla sig borta nu men inser när jag tittar på väderkartan att den kommer till helgen. Nästan 10minus säger de att det skall bli faktiskt.

  SvaraRadera
 3. vintern kan utebli och mörkret kan flykta! Bästa vårkänslan av snittblommor och vårlökar och själv ser jag fram emot ett växthus!

  SvaraRadera
 4. Men, men, men liiiite snö kan vi väl få iallafall.....Till sportlovet. Då ska man ju åka pulka åka skridskor och grilla korv. I snön.
  Härliga inspirationsbilder, den härliga våren kommer!

  SvaraRadera
 5. Jag är också helt inställd på vår nu! Som sagt, vi kommer nog att få vänta länge.... Härliga, våriga bilder bjuder du på i alla fall!

  SvaraRadera
 6. Hihi, precis så. Sk*t i vintern o hit med lite vår!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra