lördag 1 mars 2014

Six down, three to go...

 
Jag läste en gång att man bör ha nio olika ljuskällor i ett vardagsrum. Där ligger jag i lä, kan jag meddela. I vårt vardagsrum kunde man, fram till dagens datum, endast räkna till fyra ljuskällor (fem, om man får räkna fönsterna).
 
 Men jag jobbar mig sakta men säkert mot nian och imorse fyllde jag på med en ytterligare ljuskälla. En loppisfyndad lampfot som sprayats mattsvart (mattsvart sprayfärg... mitt nya beroende) och så en megastor glödlampa på det. Plätt-lätt, supersnabbt.
 

8 kommentarer:

 1. Jag var tvungen att gå in i vardagsrummet och räkna: nio plus fönster. :-D Jag har köpt fjärrkontroll och kopplat lamporna till, för annars hade jag fått spader av att gå runt och tända och släcka på nio ställen. Nu kan man tända från ett ställe nära dörren.

  SvaraRadera
 2. Jag glömde skriva att den nya lampan var mycket snygg!

  SvaraRadera
 3. Fyra stycken här också :-) och jag hävdar hela tiden att vi behöver mer ljus medan han jag lever med tycker att det är för mycket redan...skitsnygg lampa, älskar när nåt så enkelt blir så bra!

  SvaraRadera
 4. Väldigt snyggt blev det. Inser ju nu att matt är det nya svarta och jag som precis lyckats komma över en kopparspray inser att jag ligger hopplöst efter. Men jag följer i dina fotspår :)

  SvaraRadera
 5. snyggt, snyggt, snyggt... mattsvart är nog grejen!
  Och jag tror nog inte att fönster räknas, då behöver jag inte alls många lampor i mitt stora rum! ;-)

  SvaraRadera
 6. Som vanligt jättefint och smakfullt!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra