torsdag 5 juni 2014

Betonggjutning - försök #2

 
Mitt första försök att gjuta i betong gick, som bekant, åt pipsvängen. Rätt ner i soporna med hela kalaset. Försök #2 däremot... betydligt mycket mer framgångsrikt.
 
 
Två betongkuber. Två nya föremål att flytta runt, hitan och ditan hemma och skapa små arrangemang och stilleben av.
 
Mer stilleben hittar ni idag på Fabrikens torsdagstema.

7 kommentarer:

 1. Vilka söta! Grattis! Det är inte så lätt som det ser ut det där. Jag har gjutit en utekruka men om den är så snygg vet i fanken. Bubblig och dan. Fina stilleben inne hos dig, ante mig att det skulle vara något egenknåpat. Alltid lika trevligt att se!

  SvaraRadera
 2. Envishet lönar sig;) De blev ju jättefina!

  Har också testat betong EN gång... det ska vi INTE prata mer om;)

  Kram kram
  Milla

  SvaraRadera
 3. Å tycker ju det där med betong är så väldigt kul. Länge sedan var det men kanske att jag i sommar tar tag i det igen. Behövs ju lite nya plattor och kanske en och annan sån tjusig fyrkantig kruka du gjort.

  SvaraRadera
 4. Betong är verkligen mycket finare i liten skala än i stora hus! Jag har gjort några småkrukor på scoutläger ett par gånger. La i löv penslade med olja. Blev jättefina dekorationer!

  SvaraRadera
 5. så snygga de blev... jag kommer liksom aldrig längre än att jag tänker att jag ska. Tycker att det är så bökigt. Men jag som har en helt trädgård att slabba betong i borde ju inte klaga, var håller du till (för jag anar ju att det inte är balkongen just nu)...?!

  SvaraRadera
 6. Snyggt det är med egengjutna saker. Får nog ta tummen ur och experimentera jag med :)
  Kram Maria

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra