tisdag 3 juni 2014

Att kånka saker med stil

 
Det är sällan jag kånkar runt så mycket saker som på sommaren. Väskan fylls med grejer när man ska ut men oftast räcker utrymmet inte till. Badkläder, extra ombyte, pick-nick och allt vad det är... tygkassen åker fram och får komplettera där väskan inte räcker till.
 
Inget ont om tygkassar men dom är inte överdrivet roliga, så jag bestämde mig för att göra en uppdaterad variant. Tygkasse, modell lite flottare.

 
En grå tygbit och ett gammalt skärp som handtag.
 
I sommar kånkar jag runt på alla hundramiljoner badkläder, strandleksaker, matsäckar, blöjor, solkrämer, kameror etc. etc. med lite stil.

4 kommentarer:

 1. så snygg... såg att du pinnade nåt liknande häromdagen, eller vad det kanske din?! Jag blev iallafall sugen på att göra något liknande, men jag är inte så snabb! :-)

  SvaraRadera
 2. Det var riktigt snyggt. Bra idé.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Men alltså. När jag såg bilden tänkte jag, måste läsa var Petra köpt den. Borde ju förstått att här köps inget. Här sys det och trixas. Och blir till den stiligaste av tygkassar. Imponerad. Är jag.

  SvaraRadera
 4. Wow den är ju ursnygg!! Skärphandtaget liksom gör det hela så väldigt mycket lyxigare än tygband.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för alla kommentarera och hälsningar, det är jättekul att få veta vilka som är här inne och kikar. Tack! //Petra